Amur pindsvin billeder og fakta

Amur pindsvinAmur Hedgehog (Erinaceus Amurensis) er mere almindeligt kendt som den kinesiske pindsvin. En af de fjorten forskellige pindsvinarter, der findes i verden i dag, er hjemmehørende i Amur Krai og Primorye i Rusland, Manchuria i Kina og den koreanske halvø. Amur-pindsvinet er som enhver anden pindsvin, de foretrækker høje græs og underskov, f.eks. Under hække og buske. I naturen består deres vigtigste diæt af insekter, orme, tusindben, snegle, mus, frøer og slanger. Pindsvin generelt fik navnet på grund af den støj, de laver, når de søger efter mad. Pindsvin har meget dårligt syn, så når de søger, afhænger de af deres lugtesans og hørelse snarere end deres syn. Alt det sniffing får et svinelignende grynt til at udsendes, deraf navnet pindsvin.

Amur Hedgehog ser tydeligst tættest på det mere almindelige Vesteuropæisk pindsvin , selvom det har en tendens til at være meget lysere i farven. Den gennemsnitlige vægt af en Amur Hedgehog er 600-1000 gram (1,3 til 2,2 pund), og dens gennemsnitlige længde kan være overalt fra 5,5 til 12 tommer (14-30 cm). Halen er normalt 1-2 inches (1-6 cm) i længden. Hele pindsvinets krop er dækket af korte, glatte rygsøjler, der bruges som afskrækkende for rovdyr. Hvis pindsvinet føles truet, krøller det sig ind i en kugle og kun efterlader det skarpe rygsøjler, der er udsat for. Bestemt ikke et meget appetitligt udsyn til nogen af ​​pindsvinets naturlige rovdyr, såsom rovfugle eller vilde hunde. Pindsvinet sover også i denne position, normalt i en kølig, mørk depression eller hul. En almindelig misforståelse er, at pindsvinet er et gravende pattedyr. De kan godt lide at sove i en depression eller hul, men finder normalt et forladt hul lavet af et andet dyr. De er et meget ensomt dyr. Oftest, hvis to pindsvin kommer over hinanden i løbet af deres nattesøgning, vil de bare gå hver for sig, men lejlighedsvis vil de kæmpe. Den eneste gang, pindsvin blandes med andre pindsvin med vilje, er i parringssæsonen. I slutningen af ​​parringssæsonen går de deres forskellige måder igen, den kvindelige pindsvin opdrætter alle unger, der måtte være undfanget. Pindsvin kan have et kuld af smågrise, der spænder fra 1 til 11 i størrelse. Hunnen er meget beskyttende over for grisene, fordi den pindsvin mand har været kendt for at spise de unge.

Billede af Amur pindsvinet fra http://lazovzap.ru

Amur pindsvinet, manchurian pindsvinet er opført som mindst bekymring (LR / lc), laveste risiko. Kvalificerer ikke til en kategori med større risiko. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori på IUCNs røde liste over truede arter

lang pels tysk hyrde
Navngivning af Amur pindsvinet
En ung / baby af en Amur pindsvin kaldes en 'hoglet'. Hunnerne kaldes 'so' og hanners 'vildsvin'. En Amur pindsvin-gruppe kaldes en 'array'.
Lande
Kina , Korea, Nord , Sydkorea og Rusland
Nogle fakta om
Manchurian pindsvin

Maksimal levetid : 8 år



Kilde: Alder , licenseret under DC




Flere dyr, der begynder med A.