Andean Flamingo

Som alle flamingoer lægger det et enkelt kalkholdigt hvidt æg på en mudderhøj.



Andean Flamingo er klassificeret som Sårbar (VU), der anses for at have en høj risiko for udryddelse i naturen.

Andesflamingo (Phoenicopterus andinus) er en fugleart i flamingo-familien begrænset til de høje Andesbjergene i det sydlige Peru, Bolivia, det nordlige Chile og det nordvestlige Argentina. Det er tæt knyttet til den mindre James's Flamingo, og de to placeres i slægten Phoenicoparrus. Som alle flamingoer lægger det et enkelt kalkholdigt hvidt æg på en mudderhøj. Andinske flamingoer, som alle flamingoer, fodrer ved at filtrere små genstande fra vand med deres specialiserede regninger. Mere



James's flamingo er mindre end den andinske flamingo og er i gennemsnit 3–92 cm høj. De har en meget lang hals, der består af 19 lange halshvirvler, der giver mulighed for meget bevægelse og rotation af hovedet. Deres lange tynde ben karakteriserer dem også. Knæet er ikke synligt udvendigt, men er placeret øverst på benet. Leddet i midten af ​​benet, som mest antager at være knæleddet, er faktisk ankelleddet. Mere

hvid bokser pit mix



Andean Flamingo-kyllinger afrundes i Laguna Colorada, Bolivia, til banding i april 2008. De nyder nu et beskyttet område 25 gange så stort. La Paz, Bolivia: Fejring her i går markerede anerkendelsen af ​​et område i det sydlige Bolivia som et vådområde af international betydning (eller Ramsar-stedet), det største erklærede i Sydamerikas 7.000 km lange Andesbjergkæde. Mere

Andean Flamingo er den eneste art af flamingo, der har gule ben og fødder. Dens regning er gullig som i James's Flamingo, men med en meget mere omfattende sort spids. Andean Flamingo er i fare for udryddelse på grund af jagt, dens lange avlscyklus og det lave antal ynglesteder rundt om i verden. Mere

Det anslås, at befolkningen i andinske flamingoer er faldet med så meget som 24% siden midten af ​​1980'erne (2). I midten af ​​det 20. århundrede var indsamlingen af ​​æg udbredt, og der blev indsamlet tusinder årligt med ødelæggende resultater (2). Habitatforringelse i form af mineaktiviteter og faldende vandniveauer på grund af tørke har også spillet en rolle i tilbagegangen for denne art (2). Mere



Andean Flamingo Andean Flamingo (Phoenicopterus andinus) er en fugleart i flamingo-familien, der er tæt beslægtet med den mindre James's Flamingo, og de to placeres i slægten Phoenicoparrus. Distribution / Range Dens rækkevidde er begrænset til de høje Andesbjergene i det sydlige Peru, Bolivia, det nordlige Chile og det nordvestlige Argentina. Beskrivelse Det meste af fjerdragt er lyserødt hvidt. Mere

miniature siberian husky fakta

Den store, smukke Andes flamingo er en af ​​tre flamingo arter hjemmehørende i Andesbjergene. En relativt langlivet fugl, denne flamingo kan rejse store afstande - fra 200 til mere end 700 miles på en enkelt dag. Dens bevægelse ser ud til at være stærkt påvirket af miljøfaktorer, især status for dets foretrukne habitat i de høje Andes-vådområder, hvis akviferer skal oplades hver sommer. Desværre står disse vådområder - og flamingo - over for en række trusler, herunder mineraludvinding og vandledning. Mere

BESKRIVELSE: Andesflamingo er både den mest sjældne og højeste af alle seks arter af flamingo. Det har en traditionel lyserød farve i hele sin krop med et lysegult ansigt og sorte halefjer. HABITAT: Disse flamingoer foretrækker lave vådområder i forskellige højder af Andesbjergene. De fleste af disse vådområder er endoreiske eller 'lukkede' vandområder, der ikke løber ud i havet, så de er tilbøjelige til at tørre op og er afhængige af sommerregnen for at genoplade dem. Mere



Aspekter af emnet Andes flamingo diskuteres de følgende steder på Britannica. Assorterede referencer * flamingoer (hos flamingo (fugl)) ... To mindre arter, der lever højt i Andesbjergene i Sydamerika, er den andinske flamingo (Phoenicoparrus andinus) og punaen, eller James ', flamingo (Phoenicoparrus jamesi). Førstnævnte har et lyserødt bånd på hvert af sine gule ben, og sidstnævnte ... Mere

En selvforsynende fangenskabspopulation af andinske flamingoer findes på Wildfowl and Wetlands Trust i Slimbridge i Storbritannien. Disse fugle giver nyttige forsøgspersoner i adfærdsmæssige aspekter af denne art. Andes minearbejdere dræber Andes flamingoer for deres fedt og mener, at det er en kur mod tuberkulose. Moche-folket i det gamle Peru tilbad naturen og lagde vægt på dyr og skildrede ofte flamingoer i deres kunst. Fundet i Songbird Remix Flamingoer Hentet fra 'http://www.empken.com/wiki/index. Mere

amerikansk pit bull brindle

Andesflamingo Phoenicoparrus andinus er den største sydamerikanske flamingo og findes på de høje andinske plateauer i Peru, Chile, Bolivia og Argentina. Det adskiller sig fra alle andre flamingoer ved sine gule ben, lyserød-violet fjerdragt og en stor mængde sort synlig, når den sidder. Det er mest beslægtet med James's Flamingo, og de to er de eneste medlemmer af slægten Phoenicoparrus. Mere

Andean Flamingo er en stor fugl med en lyserød krop og dyb lyserød hals, gule ben og en lysegul og sort næb. De sorte primære fjer af denne art danner en stor trekant, når den ligger. Andesflamingoen bor på det høje Andesplateau i Peru, Chile, Bolivia og Argentina. Arten opdrætter kun ti steder, og antallet er faldet kraftigt siden begyndelsen af ​​1990'erne. Ca. 34.000 Andean Flamingoer er tilbage, og avlsucces er konstant lav. Mere

Andean Flamingo har lyserøde vinger og tynde lange ben, der ligner kviste. Deres antal er faldet til det punkt, at de er i fare for udryddelse, fordi folk tager deres æg og forurener miljøet i deres søer. Mere

queensland border collie mix

Bevarelsesstatus: Andesflamingo er sårbar Sjove fakta ?? Flamingos lyserøde farve, som er meget vigtig for at stimulere reproduktion, kommer fra den mad, de spiser, herunder alger, kiselalger og små vandlevende insekter og krebsdyr. ?? Flamingoer som firma! I Østafrika kan mere end en million mindre flamingoer samles - hvilket udgør de største flokke, der er kendt blandt fugle i dag. ?? At stå på det ene ben er virkelig deres mest behagelige hvilestilling. Mere

Andesflamingo er den eneste art, der har gule ben og fødder. FLAMINGOS Lange ben og en lang, buet hals er karakteristiske for alle flamingo-arter. C. Tillæg. 1. Ben.LEG a. Voksne flamingoers ben er lange og spindlede. Mere

Andean Flamingos har et højt tutende opkald, der svarer til en gås, de kommunikerer også ved hjælp af en vingehilsen, strækker sig op i nakken og vipper op i halen. Habitat Andes flamingoer findes i søerne og lagunerne i Andesbjergene. De er stærkt gregarious fugle og danner flokke, der indeholder tusinder af individer. Kost Andean Flamingoer er filterfødere, og de lever hovedsageligt af kiselalger og alger. Mere

Andinske flamingoer har mindre end 50.000 individer, og Puna eller James 'flamingoer tæller mindre end 100.000. Siden 1970'erne er de fleste flamingopopulationer i Sydamerika faldet kraftigt. Menneskelig aktivitet forårsager de mest alvorlige problemer for flamingoer på grund af lithiumminedrift, vandledning, æghøstning, landbrug, industriprojekter, turistrelaterede forstyrrelser og fiskintroduktion i søer. Andre fugle og nogle pattedyr spiser æg og kyllinger. Der er dog håb for disse smukke fugle. Mere