Kategori: Fugle

Chilensk Flamingo

Det yngler i tempererede Sydamerika fra Ecuador og Peru til Chile og Argentina og øst til Brasilien; det er blevet introduceret i Tyskland og Holland. Som alle flamingoer lægger det et enkelt kalkholdigt hvidt æg på en mudderhøj. Oplysninger om klassificering af chilensis. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Fiji Petrel

Fiji Petrel, også kendt som MacGillivray's Petrel, er en lille, mørk gadfly petrel. Oplysninger om klassificering af macgillivrayi. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Guanay skarv

Guanay-skarven har samme farve som klippeskarven, Phalacrocorax magellanicus, men er større og måler 78 cm fra spidsen af ​​næb til slutningen af ​​halen. Dens regning er grålig med noget rødt i bunden. Ansigtet er rødt med en grøn øjenring. Det har rosatfødder. Hovedet, nakken og ryggen er sort, ligesom de ydre dele af lårene. Halsplaster, bryst og mave er hvide. I avlsfjerdragt har den et par hvide fjer på siderne af hoved og nakke. Oplysninger om klassificering af bougainvillii. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Brandt's cormorant

Brandts skarver fodrer enten enkeltvis eller i flokke og kan tilpasses i byttevalg og undersøiske levesteder. Den lever af små fisk fra overfladen til havbunden og opnår dem, som alle skarver, ved at forfølge dykning ved hjælp af fødderne til fremdrift. Byttedyr er ofte det, der er mest almindeligt: ​​i det centrale Californien er stenfisk fra slægten Sebastes den mest almindelige, men ud for British Columbia er det Pacific Herring. Brandts skarv er blevet observeret i foder i dybder på over 40 fod. Oplysninger om klassificering af penicillatus. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Kaktus skruenøgle

I modsætning til de mindre håndled kan Cactus Wren let ses. Det har den høje stemme, der er karakteristisk for wrens. Cactus Wren er meget mindre genert end det meste af familien. Dens markerede hvide øjestribe, brune hoved, spærrede vinger og hale og plettede halefjer gør det let at identificere. Som de fleste fugle i sin slægt har den en let buet næb. Der er lidt seksuel dimorfisme. Cactus Wren spiser primært insekter, herunder myrer, biller, græshopper og hvepse. Lejlighedsvis vil det tage frø og frugter. Fodring begynder sent om morgenen og er alsidig; kaktusnøglen vil søge under blade og jorden strøelse og vælte genstande på jagt efter insekter såvel som fodring i løvet og grene af større vegetation. Stigende temperaturer forårsager et skift i foderadfærd til skyggefulde og køligere mikroklimaer, og aktiviteten aftager under varme eftermiddagstemperaturer. Næsten alt vand kommer fra mad, og fritstående vand bruges sjældent, selv når det findes. Oplysninger om klassificering af brunneicapillus. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Lille sort skarv

Voksen i East Perth Oplysninger om klassificering af sulcirostris. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Andean Flamingo

Som alle flamingoer lægger det et enkelt kalkholdigt hvidt æg på en mudderhøj. Oplysninger om klassificering af andinus. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Sort-faktureret Scythebill

Dens naturlige levesteder er subtropiske eller tropiske fugtige lavlandsskove og subtropiske eller tropiske fugtige montanskove. Oplysninger om klassificering af falcularius. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Neotropisk skarv

Neotropic Cormorant eller Olivaceous Cormorant er en mellemstor skarv, der findes i de amerikanske troper og subtropiske områder, fra midten af ​​Rio Grande og Golfen og Californiens kyst syd for USA gennem Mexico og Mellemamerika til det sydlige Sydamerika. Det yngler også på Bahamas, Cuba og Trinidad. Det findes både ved kyster og på indre farvande. Der er mindst to underarter: P. b. mexicanus fra Nicaragua nordpå og P. b. brasilianus længere sydpå. Oplysninger om klassificering af brasilianus. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Shag

Dette er en mellemstor sort fugl, 68–78 cm lang og med et vingefang på 95-110 cm. Den har en langhale og en gul halsplaster. Voksne har en lille kam i ynglesæsonen. Det adskiller sig fra den store skarv ved sin mindre størrelse, lettere opbygning, tyndere næb, og hos ynglende voksne ved toppen og den metalliske grønfarvede glans på fjerene. Blandt disse forskelle er, at en shag har et lettere, smallere næb; og den unge shag har mørkere underkant. Den europæiske shags hale har 12 fjer; den store skarv, 14 fjer. Den grønne glans på fjerene resulterer i, at det alternative navn Green Cormorant nogle gange gives til den europæiske shag. Oplysninger om klassificering af aristotelis. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Hoary-headed Grebe

Fuglen tager sit navn fra den sølvhvide stribe på sit sorte hoved. Det er almindeligt i Australien med en befolkning på omkring 500.000. Dens levested svarer til den australske græsk. Oplysninger om klassificering af poliocephalus. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

James 'Flamingo

James's flamingo er mindre end den andinske flamingo og er i gennemsnit 3 meter høj. De har en meget lang hals, der består af 19 lange halshvirvler, der giver mulighed for meget bevægelse og rotation af hovedet. Oplysninger om klassificering af jamesi. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Indisk skarv

Dette er en almindelig og udbredt fugleart, der yngler i ferskvandsvådområder. 3–6 æg lægges i en rede i et træ. Oplysninger om klassificering af fuscicollis. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Større Flamingo

Den større flamingo er den mest udbredte art af flamingofamilien. Det findes i dele af Afrika, det sydlige Asien og Sydeuropa. Nogle populationer er kortdistanceindvandrere, og optegnelser nord for avlsområdet er relativt hyppige; dog i betragtning af artens popularitet i fangenskab, om disse virkelig er vilde individer, er det et spørgsmål om en del debat. En enkelt fugl blev set på North Keeling Island Islands) i 1988. Større flamingo er statsfuglen i Gujarat, Indien. Oplysninger om klassificering af roseus. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Australasian Grebe

Det er en fremragende svømmer og dykker, og dykker normalt straks, når det er foruroliget og svømmer væk under vand. Oplysninger om klassificering af novaehollandiae. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Fawn-breasted Bowerbird

Fawn-breasted Bowerbird distribueres i Ny Guinea og det nordlige Australien, hvor den beboer de tropiske skove, mangrover, savanneskove og skovkanter. Dens kost består hovedsageligt af figner, frugter og insekter. Reden er en løs kop lavet af små pinde op i et træ. Selve bjælken er den af ​​allé-type med to sider af stavvæggen og normalt dekoreret med grønfarvede bær. Oplysninger om klassificering af cerviniventris. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Satin Bowerbird

Som alle bowerbirds viser Satin Bowerbird meget kompleks frieri. Parters valg i Satin Bowerbirds er blevet undersøgt i detaljer af en gruppe forskere ved University of Maryland, College Park. Hannerne bygger specialiserede pindestrukturer, kaldet bowers, som de dekorerer med blå, gule og skinnende genstande, hvis disse er tilgængelige, inklusive bær, blomster og endda kuglepenne, sugerør og andre kasserede plastgenstande. Når mændene modnes, bruger de mere blå genstande end andre farver. Kvinder besøger disse og vælger hvilken mand de vil tillade at parre sig med dem. Udover at opbygge deres bowers udfører mænd intense adfærdsmæssige udstillinger kaldet danse for at bejle deres kammerater, men disse kan behandles som trusler fra kvinder. Nestbuilding og inkubation udføres af hunnerne alene. Nyere forskning har vist, at kvindelig kompisvalg finder sted i tre faser: Oplysninger om klassificering af violaceus. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Tandfodret Catbird

En australsk endemisk, den tand-fakturerede Catbird distribueres til bjergskove i det nordøstlige Queensland. Dens kost består hovedsageligt af frugt og unge blade af skovtræer. Oplysninger om klassificering af dentirostris. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Japansk skarv

Den japanske skarv har en sort krop med en hvid hals og kinder og en delvist gul næb. Oplysninger om klassificering af capillatus. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere

Amerikansk flamingo

Den amerikanske flamingo yngler på Galápagosøerne, kystnære Colombia, Venezuela og nærliggende øer, udover Guyanas og Cape Orange i Brasilien. Det yngler også på Yucatán-halvøen i Mexico og i det nordlige Caribien i Bahamas, Hispaniola, Cuba og Turks- og Caicosøerne. De fleste observationer i det sydlige Florida betragtes normalt som flygtninge, selv om mindst en fugl, der er bundet som en kylling på Yucatán-halvøen, er blevet observeret i Everglades National Park, og andre kan være ægte vandrere fra Cuba. Oplysninger om klassificering af ruber. Inkluderer fakta, billeder og artikler.

Læs Mere