Brandt's cormorant

Brandts skarver fodrer enten enkeltvis eller i flokke og kan tilpasses i byttevalg og undersøiske levesteder. Den lever af små fisk fra overfladen til havbunden og opnår dem, som alle skarver, ved at forfølge dykning ved hjælp af fødderne til fremdrift. Bytte er ofte det, der er mest almindeligt: ​​i det centrale Californien er stenfisk fra slægten Sebastes den mest almindelige, men ud for British Columbia er det Pacific Herring. Brandts skarv er blevet observeret i foder i dybder på over 40 fod.

Billede af Brandts skarv er licenseret under Creative Commons Tilskrivning .
Oprindelig kilde: oprindeligt sendt til Flickr som Brandts skarv
Forfatter: Teddy LlovetPermission (Genbrug af denne fil) Dette billede, der oprindeligt blev sendt til Flickr.com, blev uploadet til Commons ved hjælp af Flickr-upload-bot den 23. juli 2010 (UTC) af Howcheng (diskussion) 23:58. På denne dato blev den licenseret under nedenstående licens. Denne fil er licenseret under Creative Commons Attribution 2.0 Generic-licensen. Du er fri: at dele - at kopiere, distribuere og transmittere værket



Brandts skarv er klassificeret som mindst bekymret. Kvalificerer ikke til en mere risikovillig kategori. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.

Omsides i alle årstider ses Brandts skarver ofte flyve i lange køer, lavt over vandet. De bor sammen og fodrer i flokke til havs, ofte blandet med andre havfugle. De ses nogle gange endda som foder i forbindelse med søløver. De fanger det meste af deres mad under vand og dykker op til 150 fod. tilbage til toppen Kost - En bred vifte af fisk udgør Brandts skarvers kost. Nogle rejer og krabber tages også. Mere



Brandts skarv (Phalacrocorax penicillatus) er en strengt havfugl af skarvfamilien af ​​havfugle, der beboer Stillehavskysten i Nordamerika. Det spænder om sommeren fra Alaska til Californienbugten, men befolkningen nord for Vancouver Island migrerer sydpå om vinteren. Dens specifikke navn, penicillatus, er latin for en malers børste (blyant af hår) med henvisning til hvide fjer på halsen og ryggen i den tidlige ynglesæson. Mere



Brandts skarv har en stor rækkevidde, der anslås til 100.000 til 1.000.000 kvadratkilometer. Det er hjemmehørende i Nordamerika og bor i neritiske og kystnære eller supratidale marine habitater. Bestanden af ​​fuglen anslås til at være 230.000 individer. De nuværende befolkningstendenser nærmer sig ikke tærskelkriterieniveauerne for nedgang i befolkningen, hvilket ville kræve optagelse på IUCNs røde liste. På grund af de nuværende befolkningstendenser har Brandts skarv på dette tidspunkt et evalueringsniveau for mindst bekymring. Mere

Brandts skarv er en stor skarv ved Stillehavskysten og findes kun i havmiljøer. Mere

Brandts skarver fodrer enten enkeltvis eller i flokke og kan tilpasses i byttevalg og undersøiske levesteder. Den lever af små fisk fra overfladen til havbunden og opnår dem, som alle skarver, ved at forfølge dykning ved hjælp af fødderne til fremdrift. Bytte er ofte det, der er mest almindeligt: ​​i det centrale Californien er stenfisk fra slægten Sebastes den mest almindelige, men ud for British Columbia er det Pacific Herring. Brandts skarv er blevet observeret i foder i dybder på over 40 fod. Mere



Brandts skarv, fuglen til vores illustration, findes på Stillehavskysten fra staten Washington sydpå til Cape St. Lucas i den sydlige ende af Nedre Californien. I sine vaner er den gregarious og samler i stort antal, hvor den naturlige mad af fisk er rigelig. Disse flokke har et meget mærkeligt udseende, og deres lange hals fremstår som talrige sorte pinde på den vandige baggrund. Mr. Leverett M. Mere

Bøjet livshistorie for Brandts skarv - det almindelige navn og underarter afspejler den nomenklatur, der var i brug på det tidspunkt, hvor beskrivelsen blev skrevet. BRANDT CORMORANT PHALACROCORAX PENICILLATUS (Brandt) HABITER Denne store, tunge, godt afmærkede art er måske den bedst kendte, den mest rigelige og mest karakteristiske skarv på vores Stillehavskyst, der findes i alle egnede lokaliteter fra det sydlige Alaska til Nedre Californien. Mere

rottweiler pitbull mix pris

Brandts skarver, der flyver i tågen på South East Farallon Island. SFBayAxis. Mere