Chilensk Flamingo

Det yngler i tempererede Sydamerika fra Ecuador og Peru til Chile og Argentina og øst til Brasilien; det er blevet introduceret i Tyskland og Holland. Som alle flamingoer lægger det et enkelt kalkholdigt hvidt æg på en mudderhøj.



Den chilenske flamingo er klassificeret som tæt truet (NT), er tæt på at kvalificere sig til eller sandsynligvis kvalificere sig til en truet kategori i den nærmeste fremtid.

golden retriever hvalp rød

Den chilenske flamingo (Phoenicopterus chilensis) er en stor art (110-130 cm) tæt beslægtet med Caribien Flamingo og Greater Flamingo, som den undertiden blev betragtet som uvæsentlig med. Denne artikel følger behandlingen i Ibis (2002) 144707-710. Det yngler i tempererede Sydamerika fra Ecuador og Peru til Chile og Argentina og øst til Brasilien; det er blevet introduceret i Tyskland og Holland (koloni ved grænsen, Zwilbrockervenn). Som alle flamingoer lægger det et enkelt kalkholdigt hvidt æg på en mudderhøj. Mere



Chilensk Flamingo i Las Vegas Zoo Gruppe af Chilenske Flamingoer i Houston Zoo Chilensk flamingo i Adelaide Zoo Eksterne links - * Flamingo Resource Center - en samling ressourcer og information relateret til flamingoer * Chilenske Flamingo (Phoenicopterus chilensis) videoer og fotos på Internet Bird Collection Referencer - Mere



Chilenske flamingoer er fire til fem meter høje og kan veje alt fra 13-16 pund. De har en lang hals og lange, slanke ben. Deres regning er bøjet nedad i midten. Det meste af deres krop er skjult i lyserøde fjer med mørkere lyserøde og sorte vinger. Deres ben er kedelige gule eller gulgrå med mørke lyserøde bånd ved leddene og lyserøde fødder. Flamingoer vil låse deres Mere

Chilensk flamingo-kylling ved Sea World 4. University of Michigan Animal Diversity Web 5. Birmingham Zoo-websted 6. Mine egne personlige observationer 7. Chilensk Flamingo i Roger Williams Park Zoo 8. Chilensk Flamingo i Lowry Park Zoo 9. Mere

Chilenske flamingoer har mere sort i enden af ​​deres næb og bleg, gulgrå ben med røde 'knæ' (faktisk ankler) og fødder. Life Span Flamingoer lever normalt mellem 20-30 år, hvor nogle vilde flamingoer lever mere end 50 år. Kost i naturen: små partikler af alger, kiselalger (marine og ferskvandsalger), hvirvelløse vanddyr, plantefrø og meget små fisk. Mere



Chilenske flamingoer er en stor art af flamingo. De ligger mellem 1,1 og 1,3 m (3,6 - 4,3 ft) i højden, de har et vingefang mellem 1,2 og 1,5 m (3,9 - 4,9 ft) og de vejer mellem 2,5 og 3,5 kg (5,5 - 7,7 lbs). De er lyserøde i farve, men umodne fugle er grå, før de får deres fulde voksne fjerdragt. De har lange, grå ben med lyserøde knæ. Mere

Den første flamingo, der blev klækket i en europæisk zoologisk have, var en chilensk flamingo i Zoo Basel i 1958. Siden da voksede over 389 flamingoer op i Basel og blev distribueret til andre zoologiske haver over hele kloden. Forhold til mennesker - I det antikke Rom blev flamingotunger betragtet som en delikatesse. Andes minearbejdere har også dræbt flamingoer for deres fedt, menes at være en kur mod tuberkulose. Gamle egyptere mente, at flamingoer var den levende repræsentation for guden Ra. Mere

HABITAT: Chilenske flamingoer findes langs begge sydamerikanske kyster, i det centrale Peru og Argentina FODER: Disse fugle spiser små rejer, orme, insektlarver og vandplanter. De får deres lyserøde farve fra det naturlige carotenoidpigment, der findes i de fødevarer, de spiser. I fangenskab fodres de med en fremstillet diæt, der indeholder et naturligt pigment for at bevare deres farve. Mere



Den chilenske flamingo er en fugl, der er hjemmehørende i sydlige regioner i Sydamerika, herunder Uruguay, Bolivia, Peru, Argentina og Chile. Den chilenske flamingo er en stor fugl, der er meget den samme i dag som den var for 30 millioner år siden. I stand til at leve under barske forhold findes den chilenske flamingo normalt i stort antal, da deres flokke kan have tusindvis af medlemmer. Beskrivelse - 1. Mere

Den chilenske flamingo er i øjeblikket ikke opført som truet. Der er dog problemer med at forsøge at estimere antallet af chilenske flamingo. Deres rækkevidde er meget stort og fjernt og spænder over mange nationale grænser, hvilket gør dem vanskelige at følge og studere. Derfor er nøjagtige totaler ikke nået. Område Den chilenske flamingo er i øjeblikket ikke angivet som truet. Der er dog problemer med at forsøge at estimere antallet af chilenske flamingo. Mere

Phoenicopterus ruber og chilenske flamingoer Phoenicopterus chilensis er større og lever hovedsageligt af hvirvelløse dyr, såsom saltlage, rejer og bløddyr. De får disse madvarer fra bundslammet ved at vade i lavt vand. Nogle gange svømmer de for at få mad, og nogle gange ved at 'opad' (halefjer i luften, hoved under vandet) som ænder. I San Diego Zoo og Wild Animal Park fodres flamingoer med en speciel pille diæt, der er lavet til flamingoer. Mere

Den chilenske flamingo er en høj, stor kropsfugl med en lang hals og et lille hoved. De fleste flamingoer, inklusive denne art, har lyserød fjerdragt og regninger. Denne underart af flamingo er lidt mindre end den caribiske flamingo og har grå ben med lyserøde bånd ved leddene. STØRRELSE: Cirka 80-145 cm (31-57 in) lange KVINDER Hunner har en tendens til at være mindre end hanner VÆGT: Ca. 1,9-3 kg (4,2-6. Mere

Chilensk Flamingo Phoenicopterus chilensis Alternative navn (er): tokoko (lokalt navn). Den chilenske Flamingo Phoenicopterus chilensis er den mest udbredte af de sydamerikanske flamingoer. Mens det deler dele af sit sortiment med Andes og James's Flamingo, er det mest beslægtet med Caribien og Greater Flamingo. Tilsammen udgør disse tre arter slægten Phoenicopterus. Mere

Akvariets chilenske flamingoer blev født og opvokset i San Diego Zoo. For at forberede sig på deres ankomst besøgte akvariet aviculturists Zoo og andre faciliteter for at lære mere om deres pleje og håndtering. Flamingoerne var omkring tre år gamle, da de kom til akvariet i 2010. På udstillingen kan flamingoer gerne 'holde tæt sammen - de er flokfugle,' siger associeret kurator for aviculture Aimee Greenebaum. De foretrækker endda at spise sammen. Mere

Aspekter af emnet Chilensk flamingo diskuteres de følgende steder på Britannica. Assorterede referencer * flamingoer (i flamingo (fugl)) ... to underarter af større flamingo: den caribiske flamingo (P. ruber ruber) og den gamle verdens flamingo (P. ruber roseus) i Afrika og Sydeuropa og Asien. Den chilenske flamingo (P. chilensis) er primært en indre art. Mere

Den chilenske flamingo blev først identificeret videnskabeligt af den chilenske naturforsker, Juan Ignacio Molina i 1782. Mens den chilenske flamingo bor i Chile, er den ikke eksklusiv for dette land. Mere

Chilenske flamingoer findes i Andesbjergene i Peru, Chile, Argentina og Bolivia, hvor de bor i højlandsøer. Dette er den mest talrige og udbredte flamingo i Sydamerika. Det forekommer i flokke, der kan variere i antal fra nogle få individer til titusinder. Den chilenske art er mindre og lysere end dens slægtninge. Knappen i midten af ​​benet forveksles ofte med knæet, men det er anklen. Mere

Den chilenske flamingos regning er udstyret med kamlignende strukturer, der gør det muligt at filtrere mad - hovedsageligt alger og plankton - fra vandet. Livshistorie Chilenske flamingoer lever i store flokke i naturen og kræver overfyldte forhold for at stimulere avl. I ynglesæsonen udviser mænd og kvinder en række adfærd for at tiltrække kammerater, herunder hovedflagging - svingende hovedet fra side til side i tandem - og vingesalutter, hvor vingerne gentagne gange åbnes og lukkes. Mere

Chilenske flamingoer er knappe eller fraværende i søer med fisk, men findes i stort antal i søer, hvor der ikke er nogen fisk, der konkurrerer om mad. American Zoo and Aquarium Association Donation | Fortrolighedspolitik | Sitemap | Indkøbskurv | Hjem Copyright 2006 Phoenix Zoo, alle rettigheder forbeholdes. Mere

Den langhalsede chilenske flamingos fjerdragt er lyserød end Greater Flamingo, men ikke så lyserød som sin caribiske fætter. Det har grålig ben, lyserøde 'knæ' og fødder og har mere sort på sin nedadbøjede næb - omkring 50 procent af regningen - end nogle flamingoer. Indersiden af ​​regningen er hvidlig i farve, og sedlerne har en effektiv indbygget vandfiltreringsmekanisme, der hjælper dem med at fodre. De primære og sekundære vinger har sorte spidser. Mere

Chilenske flamingoer findes i det centrale Peru, Argentina, Uruguay, Paraguay, Brasilien og Falklandsøerne. Den mindre flamingo bor i Afrika, Indien og det sydlige Spanien. James 'flamingo findes i det sydlige Peru, det nordøstlige Chile, Bolivia og Argentina. Andinske flamingoer findes i det sydlige Peru, det nordlige Chile, Bolivia og Argentina. Den større flamingo har den største fordeling med befolkninger i det nordvestlige Indien, Galapagosøerne, Mellemøsten, det vestlige Middelhav, Afrika, og nogle findes endda i Europa. Mere

Den chilenske flamingo er lyserød. 2. Fjerfarvning stammer fra carotenoidpigmenter, der findes i en flamingos mad. Flamingo fjerfarvning stammer fra carotenoidpigmenter, der findes i deres mad. Flamingo fjerfarvning stammer fra carotenoidpigmenter, der findes i deres mad. 3. Mandlig og kvindelig flamingo-farve er den samme. 4. Nyudklækkede kyllinger er grå eller hvide. Mere

blå fransk bulldog sundhedsproblemer

Chilenske flamingoer i Edinburgh Zoo I Edinburgh Zoo fodres vores chilenske flamingoer med en diæt af pellets, der er specielt formuleret med de diætfarver, der er nødvendige for, at flamingoer forbliver 'i lyserød'. Pellets flyder også i vand og synker gradvist, hvilket giver fuglene mulighed for at bruge al deres naturlige foderopførsel. Mere

Chilenske flamingoer ved Las Vegas Zoo American Flamingo ved National Zoo Washington, DC. Mere

STATUS: Den chilenske flamingo er opført i CITES-bilag II. Dette tillæg viser arter, der har brug for beskyttelse og anses for at være truet, sandsynligvis vil blive truet, hvis handel ikke er reguleret. BEMÆRKNINGER: * Hvis der findes fisk i habitatet, vil flamingoer ikke være, da de ofte konkurrerer om den samme mad. Mere

Den chilenske flamingo (Phoenicopterus chilensis) er en stor art (110-130 cm) tæt beslægtet med Caribien Flamingo og Greater Flamingo, som den undertiden betragtes som uvæsentlig med. Mere