Chinstrap Penguin

REKLAME Billedkilde

DetChinstrap Penguiner en art af pingviner, som findes i de sydlige Sandwichøer, Antarktis, South Orkneys, South Shetland, South Georgia, Bouvet Island, Balleny og Peter Island. Deres navn stammer fra det smalle sorte bånd under deres hoveder, som får det til at se ud som om de har sorte hjelme på, hvilket gør dem til en af ​​de lettest identificerede typer af pingviner.

rød næse pit bull

Chinstrap Penguins er de mest talrige pingviner i verden. Det anslås, at der er 12 til 13 millioner placeret på de ufrugtbare øer i den subantarktiske region og den antarktiske halvø.



Chinstrap Penguins lever og yngler i store kolonier. De lever ofte på store isbjerge på det åbne hav. Chinstrap Penguins dykker ud for at fange fisk og krill. De er den dristigste pingvin og vil sandsynligvis bekæmpe andre pingviner. Andre navne på Chinstrap Penguin er 'Ringede pingviner., 'Skæggede pingviner'Og'Stenecracker-pingviner'På grund af deres hårde opkald.



Chinstrap Penguin Karakteristika

Chinstrap Penguin står omkring 28 inches (72 centimeter) høj og vejer omkring 9 til 14 pounds. (3,5 til 5 kg). Voksenes vægt varierer i løbet af året. Chinstrap Penguins er de tungeste i smeltesæsonen og de letteste i den rugende periode.



Chinstrap-pingviner har en hvid front og hals, røde øjne og en sort ryg. De har et karakteristisk sort bånd, der løber fra den ene side af hovedet under regningen til den anden side af hovedet, der ligner en hagerem. Deres pels af fjer er tæt til isolering og vandtætning, og de har et tykt lag spæk som et energilager. Kyllingerne har grå ryg og hvide fronter.

Chinstrap Penguin Diet

Diætet til Chinstrap Penguin består af: små skovdyr, krill, små fisk og andre roaming marine krebsdyr. Chinstrap Penguins betragtes som nærfoder til foder, der søger foder blandt pakkeisen, skønt vandrere lejlighedsvis kan ses i det åbne hav. De fodrer ved forfølgelsesdykning efter bytte tæt på deres avlskolonier.

Dykkerindsats er normalt koncentreret nær midnat og middag, og dyk varer typisk mindre end et minut og er sjældent mere end 200 fod dybe.



Chinstrap Penguin Behavior

Som de fleste pingviner bruger Chinstrap Penguins deres svømmeføtter til at 'flyve' med hastigheder på op til 20 miles i timen. På land 'Chinstraps' kælker ofte 'på deres mave og fremdriver sig ved deres fødder og svømmeføtter. Chinstrap Penguins klatrer op af vandet og op ad stejle skråninger ved hjælp af alle fire lemmer, og de er i stand til at springe store afstande for at nå fodfæste.

Chinstrap Penguins kommunikerer gennem rituel opførsel af hoved og flipper, der vinker, ringer, bøjer, gestikulerer og præner. Stirrer, peger og opkræver kan forekomme, når der opstår territoriale tvister.

Reproduktion af hakestrops pingvin

Chinstrap-pingviner laver en rund rede af sten og småsten. Deres reder er normalt 40 centimeter i diameter og 15 centimeter høje. Hunnen lægger to æg i november eller december, og æggene holdes varme af både han og hun. De gør dette ved at skifte i 5 til 10 dage, mens den anden kammerat fodrer. Æggene klækkes efter ca. 33 til 15 dage.

Kyllingerne forbliver i reden, indtil de er 20 til 30 dage gamle. På dette tidspunkt har de fjer for at holde dem varme. De slutter sig til vuggestuerne, som er grupper af unge pingviner, der krammer sig sammen for varme og beskyttelse.

Chinstrap Penguin Predators

Det primære rovdyr for voksne Chinstrap Penguins er Leopard-seglet, mens de vigtigste rovdyr af æg og kyllinger er kappe og Brown skua.

Chinstrap Penguin Conservation

Chinstrap-pingviner klassificeres ikke som truet af IUCNs rødliste fra 2000. Tidligere har kommerciel ægindsamling forårsaget skade på rookeries, men de har ingen juridisk beskyttelse. Der menes at være op til 7,5 millioner avlspar.