Fawn-breasted Bowerbird

Fawn-breasted Bowerbird distribueres i Ny Guinea og det nordlige Australien, hvor den beboer de tropiske skove, mangrover, savanneskove og skovkanter. Dens kost består hovedsageligt af figner, frugter og insekter. Reden er en løs kop lavet af små pinde op i et træ. Selve bjælken er den af ​​allé-type med to sider af stavvæggen og normalt dekoreret med grønfarvede bær.

Billede af Fawn-breasted Bowerbird er licenseret under Creative Commons Tilskrivning .
Oprindelig kilde: Eget arbejde
Forfatter: Stavenn



Fawn-breasted Bowerbird er klassificeret som mindst bekymret. Kvalificerer ikke til en mere risikovillig kategori. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.

Fawn-breasted Bowerbird, Chlamydera cerviniventris er en mellemstor, op til 32 cm lang, bowerbird med en gråbrun plettet hvid fjerdragt, en sort næb, mørkebrun iris, gul mund og en orange buff nedenfor. Begge køn er ens. Hunnen er lidt mindre end hannen. Fawn-breasted Bowerbird distribueres i Ny Guinea og det nordlige Australien, hvor den beboer de tropiske skove, mangrover, savanneskove og skovkanter. Dens kost består hovedsageligt af figner, frugter og insekter. Mere



* Fawn-breasted Bowerbird, Chlamydera cerviniventris Bemærk, at Grå Catbird (Dumetella carolinensis) og Black Catbird (Melanoptila glabrirostris) fra Amerika og den abessinske Catbird (Parophasma galinieri) fra Afrika er uafhængige fugle, der hører til forskellige familier. Referencer - 1. ^ a b Frith, Clifford B. (1991). Forshaw, Joseph. red. Encyclopedia of Animals: Birds. London: Merehurst Press. s. 228–331. ISBN 1-85391-186-0. Mere



Fawn-breasted Bowerbird Chlamydera cerviniventris 2009 IUCN rødlistekategori (som vurderet af BirdLife International - den officielle rødlistemyndighed for fugle for IUCN): Mindst bekymring Begrundelse Denne art har et meget stort område og nærmer sig derfor ikke tærsklerne for sårbar under rækkeviddestørrelseskriteriet (omfang af forekomst 30% fald over ti år eller tre generationer). Mere

hvilke racer er min hund

Fawn-breasted Bowerbird distribueres i Ny Guinea og det nordlige Australien, hvor den beboer de tropiske skove, mangrover, savanneskove og skovkanter. The Great Bowerbird, er en almindelig og iøjnefaldende beboer i det nordlige Australien Den vestlige Bowerbird er en Bowerbird, der er almindelig i det tørre Central Australia og Pilbara-regionen i det vestlige Australien. Den plettede Bowerbird er bredt fordelt over det indre Queensland og New South Wales. Mere