Galapagos Barnugle

Billedkilde

Galapagos Barnugle

DetGalapagos Barnuglebor på øerne Santa Cruz, Isabela, San Cristóbal og Fernandina, selvom det siges, at det nu er uddød på øen Floreana på grund af introduktionen af pattedyr såsom katte. Ligesom sin fætter, den Kortørede ugle , det er næsten helt natligt og sjældent set. En vigtig ting at forstå om uglen er, at de falder ind i en helt separat klassificering af ugle, forskellig fra enhver anden type.

pit og lab mix hunde

I denne unikke familie er inkluderet ladeuglen, græsuglen, soduglen, buguglen og den maskerede ugle.



Alle disse arter er inden for familien videnskabeligt kendt som 'Tytonidae' (Udtalt Tie-tawn-e-dee) eller 'Barn Owls'. Alle andre ugler er klassificeret i familien kendt som 'Strigidae' (Udtalt Strig-e-dee) eller 'Ægte ugler'.



Galapagos Barnugle har en hjerteformet ansigtsskive og store, mørke øjne. Ansigtsskiven bruges til at samle lyde nedenfra og bringe dem til ørerne som en parabol.

Størrelsen på en ugle kan ligge mellem 32 - 40 centimeter (13 - 16 tommer) i højden. De har et vingespænd på omkring 100 - 125 centimeter (39 - 49 tommer) og de kan veje mellem 400 - 700 gram (14,12 - 24,71 ounces).



mini husky udseende hund

Udseendet er, at Barnuglen er mellemstor, hvid med en hvidlig underside. Det hjerteformede ansigt er også hvidt med en brunlig kant, der adskiller hjertets form. Deres ryg er en lysebrun farve og er markeret med sorte og hvide pletter. Barnugle har lange ben og meget mørke øjne. Deres hoveder er runde og har ikke de 'tuftede' ører, som du kan se på andre ugler. Der er 46 forskellige racer af Barnugle - den mindste af dem bosiddende på Galapagosøerne.

Ladeuglen er en af ​​de få fuglearter, hvor hunnen af ​​arten er mere 'mere prangende' end hannen. Hunnen har et mere rødligt bryst, der er mere plettet. Pletterne kan signalere en potentiel kompis om kvindens kvalitet. Tungt plettede hunner får færre parasitære fluer og kan være mere modstandsdygtige over for parasitter og sygdomme.



Barnuglen har fremragende syn ved svagt lys og kan let finde bytte om natten ved synet. Men dets evne til at lokalisere bytte ved lyd alene er den bedste af ethvert dyr, der nogensinde er blevet testet. Det kan fange mus i fuldstændigt mørke eller skjult af vegetation eller sne. Deres normale angrebsmetode er at svæve over græsarealer, meget lave, mens man lytter til bevægelser af gnavere nedenfor. Hver af deres ører kan høre et forskelligt sortiment af toner, og med dette er uglen i stand til at 'triangulere' den nøjagtige placering af gnaver nedenunder uden nogensinde at se den! Da hvert øre er placeret på hovedet forskellige steder, kan ladeuglen modtage lyde i hjernen på forskellige tidspunkter.

Galapagos Barnugle ligger og nestes på afsatser inde i sammenbrudte lavarør. Selv om gnavere er deres foretrukne bytte, byder disse opportunistiske rovdyr også på krybdyr og andre fugle. Barnugle sluger deres bytte hele eller i store bidder. De fordøjer det bløde væv og genopliver de ufordøjelige dele af byttet som skalaer, knogler, fjer og pels som pellets i valnødstørrelse. Med tiden er kun knogler og kranier tilbage, og til sidst bliver de fossiler. Ladeugler genopliver typisk pellets tæt på deres reder og opholdssteder.

Ladeugler er natdyr, selvom det ikke er ualmindeligt at se denne art komme frem i skumringen eller være aktiv ved daggry, og lejlighedsvis ses under flyvning i fuld dagslys. Flyvningen er lydløs med vingeslag afbrudt af svæveflyvning.

Barnugler vil yngle når som helst i løbet af året, afhængigt af madforsyningen. I et godt år kan et par opdrætte to gange. De vil også rede i gamle bygninger, huler og brøndaksler. Hunnen lægger 3 til 6 æg (lejlighedsvis op til 12) med 2 dages intervaller. Æggene er 38 til 46 millimeter (1,5 - 1,8 tommer) lange og 30 til 35 millimeter (1,2 - 1,4 tommer) brede og vil blive inkuberet i 30 til 34 dage. Kyllinger er dækket af hvidt dun og ruget i ca. 2 uger og er flyvet om 50 til 55 dage. Herefter forbliver de i nærheden i en uge eller deromkring for at lære jagtfærdigheder og spredes derefter hurtigt fra reden. Unge fugle kan yngle omkring 10 måneder.

Barnugle er kortlivede fugle. De fleste dør i deres første leveår, hvor den gennemsnitlige forventede levetid er 1 til 2 år i naturen.

I modsætning til den normale 'uglelyd' fra 'Strigidae' -familien (Udtalt Strig-e-dee og som betyder 'typiske ugler' eller 'ægte ugler') har Galapagos Barnugle et særpræg, der lyder som et tegnet ud, hvæsende skrig.

hvid tysk hyrde omkostninger

Dette er de to mest almindelige lyde, men der er faktisk 17 forskellige og tydelige Barn Owl-vokaliseringer hver med forskellige kommunikationsformål.