Galapagos Hoary Bat

REKLAME Billedkilde

DetHoary Bat(Lasiurus cinereus) er en 'hår-tailed flagermus', der er bosiddende på Galapagosøerne. Det er også den største flagermus, der normalt findes i Canada. Hoary Bat er i gennemsnit 13 til 14,5 centimeter lang med et 40 centimeter vingespændvidde og en vægt på 26 gram (0,9 ounces). Dens pels har en mørkebrun farve, og der er sølvfrost på dyrenes ryg. Med den største undtagelse af undersiden af ​​vingen er det meste af flagermus dækket af pels.

Hoary Bat lejer normalt alene i træer, men er lejlighedsvis blevet set i huler med andre flagermus. Det foretrækker skov, hovedsagelig nåleskove, men jager over åbne områder eller søer. Hoary Bat såvel som Galapagos rød flagermus er en insektæder, der flyver rundt, men er større og med en smuk rød pels med hvide spidser. Disse flagermus jager alene, og deres vigtigste fødekilde er møll, men de spiser også guldsmede.



Den reproduktive cyklus af hoarebadet er endnu ikke helt kendt, men det antages, at de parrer sig i august med fødslen, der finder sted i juni det følgende år.



Hoary Bat antages kun at have en svangerskabsperiode på 40 dage, og at Mammalian embryonal diapause (forsinket implantation) muligvis kan spille en rolle. Kuld varierer fra 1 til 4, og de unge tilbringer ca. en måned hos moderen, før de kan klare sig selv.

Hoary Bat er vandrende og kan rejse så langt sydpå som det sydlige USA eller Bermuda. Lejlighedsvis vil flagermusen raste inde i skibskasser, og dette kan forklare rapporter om, at de blev observeret over polarcirklen.