Galapagos rød flagermus

REKLAME Billedkilde

DetRød flagermus, (Lasiurus blossevillii) er en af ​​mange arter af flagermus. Denne særlige er fra familien Vespertilionidae, som er den største familie. Det inkluderer 35 slægter og 318 arter.

Den røde flagermus er fundet omkring dele af Sydamerika. Disse flagermus ligner fugle. De vandrer til de sydlige dele af verden, når det bliver koldt, og kører mod nord, når vejret begynder at varme op i de nordlige halvkugler. Flagermusene vil sandsynligvis findes i skoven, der ligger under blade. De gør dette, fordi de enten prøver at spise eller skjule sig for rovdyr. Flagermusene hænger på hovedet fra en trægren fra den ene fod, fordi de forsøger at smelte ind i deres omgivelser, såsom døde blade.



Den røde flagermus spiser en række forskellige insekter. De spiser møl, fluer, ægte bugs, biller og cikader. Normalt kommer flagermusen ikke ud i løbet af dagen, de kaldes natlige. Derfor kommer de ud om natten og jager. De bruger ikke deres øjne til at jage, de bruger deres stemmer til at skabe ekko, og ekkoerne hjælper dem med at lave billeder i deres sind om, hvad der er omkring.



Røde flagermus parrer sig i august og september. Den kvindelige røde flagermus kan have en til fire hvalpe ad gangen. Drægtighedsperioden er ca. 90 dage. Før flagermusene er i stand til at flyve, kan moderen bære op til fire hvalpe ad gangen. Det tager op til seks uger for flagermusene at flyve alene og et til tre år at modne.

Røde flagermus kan bære mange skadelige vira, sygdomme og endda rabies. Disse kan være livsfarlige for menneskers sundhed. For mennesker skal du være opmærksom på unormal adfærd, som en flagermus kan have. Når de er på jorden og ikke kan bevæge sig, skal du ikke røre ved dem eller prøve at hjælpe dem. Røde flagermus kan bides og forårsage infektioner. Hvis en person kommer i kontakt med en og bliver bidt, skal denne person søge lægehjælp hurtigst muligt.



Mandlige og kvindelige røde flagermus har forskellige migreringsrutiner. Kvindelige flagermus findes normalt i varmere klimaer i juni måned. Hannerne findes for det meste i Appalachian Highlands. På grund af forskellen i vandrende mønstre gør det det vanskeligt for dem at opdrætte, fordi de konstant er ret langt fra hinanden.