Galapagos ugle med kort øre

REKLAME Billedkilde

DetKort øreugle(Asio flammeus) er en artsugle, der tilhører slægten Asio. De er kendt som 'øreuglerne', da de har fjedre, der ligner ører som pattedyr. Deres ørepuder er undertiden synlige og engang ikke. Disse ugler viser normalt deres klynger, når de er i en defensiv stilling. Den korte øreugle findes i åbent land og græsarealer.

The Short Eared Owl er en mellemstor ugle med en gennemsnitlig længde på 34 - 43 centimeter (13 til 17 inches) og vejer 206 - 475 gram (11 til 13 ounces). Det har store øjne, store hoveder, korte halse og brede vinger. Dens næb er kort, stærkt, hooked og sort. Dens fjerdragt er flettet lysebrun til brun med en spærret hale og vinger. Det øverste bryst er markant stribet.



husky australsk hyrde mix

Vingerne med korte øreugle spænder fra 85 til 103 centimeter (38 til 44 tommer). Kvinder er lidt større end mænd. De gul-orange øjne overdrives af sorte ringe, der omgiver hvert øje og store, hvidlige fjerdragtskiver, der omgiver øjnene som en maske.



legetøjspuddel cocker spaniel mix

Short Oared Owl kan findes på alle kontinenter undtagen Antarktis og Australien. Det har en af ​​de største fordelinger af enhver fugl. Kortørede ugle opdrætter i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika, Caribien, Hawaii og Galápagosøerne. Short Oared Owl er delvist vandrende og bevæger sig sydpå om vinteren fra de nordlige dele af sit sortiment. The Short Eared Owl er kendt for at flytte til områder med højere gnaverpopulationer. Den korte øreugle hekker på jorden i prærie-, tundra-, savanne- eller enghabitater.



Reder er skjult af lav vegetation og kan være let foret med ukrudt, græs eller fjer. Omkring 4 til 7 hvide æg findes i en typisk kobling, men koblingsstørrelsen kan nå op til et dusin æg i år, hvor voles er rigelige. Der er en yngling om året. Æggene inkuberes for det meste af hunnen i 21 - 37 dage. Afkom fløj efter lidt over fire uger. Denne ugle er kendt for at lokke rovdyr væk fra sin rede ved at have en lammet vinge.

Seksuel modenhed med den korte øreugle opnås på et år. Avlssæsonen på den nordlige halvkugle varer fra marts til juni og toppede i april. I løbet af denne tid kan disse ugler samles i flokke.

I ynglesæsonen gør hannerne store briller af sig selv under flyvning for at tiltrække kvinder. Hanen svæver ned over reden og klapper med vingerne i et frieri. Disse ugler er generelt monogame (har kun en partner i et forhold).



Jagt forekommer for det meste om natten, men denne ugle er dagligt (aktiv om dagen og hviler om natten) og crepuskulær (primært aktiv i tusmørket) såvel som natlig (sover om dagen og er aktiv om natten). Det har tendens til kun at flyve fødder over jorden i åbne marker og græsarealer, indtil det svinger ned på sine byttefødder-først.

rottweiler tysk hyrde mix størrelse

Flere ugler kan jage over det samme åbne område. Dens mad består hovedsageligt af gnavere, især voles, men den spiser andre små pattedyr og nogle store insekter. Nogle gange har det endda en tendens til at spise mindre fugle. Dens flyvning er karakteristisk floppy på grund af dens uregelmæssige vingeslag.

Kortørede ugle har et ridset barklignende opkald. Raspy 'waowk, waowk, waowk' eller 'toot-toot-toot-toot-toot' lyde er almindelige. En højt 'eeee-yerp' høres også på ynglepladser. Imidlertid er kortørede ugler tavse på vintervejene.