Galapagos White Cheeked Pintail Duck

REKLAME Billedkilde

DetHvid kind Pintail andeller Bahama Pintail duck (Anas bahamensis) er en dabbling and fra Caribien, Sydamerika og Galápagosøerne. Dabbling ænder er typisk fugle med friske, lave myrer og floder snarere end store søer og bugter. Dabbling ænder er gode dykkere, men fodres normalt ved at dabbe eller vippe snarere end neddykket.

Ligesom mange sydlige ænder er mænd og kvinder ens, men kvinden har en sløvere næb og ansigt og kortere hale. Hunnerne er lidt mindre end hannen. Den hvide kindede Pintail-and er hovedsagelig brun med hvide kinder og en rødbaseret grå næb (unge fugle mangler den lyserøde). Hvide kindede Pintail ænder har en rød trekant i bunden af ​​næbbet og et metallisk grønt spekulum.



Voksne har brune overdele med sorte fjer omkranset af bleg buff på ryggen. Halen er spids og gullig. Vingedæksler er brune. Store dække har gule tip. Tertialer er sorte med lysebrune kanter. Sekundære baser viser et metalgrønt bånd og et sort subterminalbånd med en bred gullig kant på spidsen. Underdele er varmbrun, plettet med sort på bryst og mave. Undertæpper er gullige. Underwing er mørk, undtagen lysere midterbånd, sorte flyvefjer og bleg bagkant.



Krone og nakke er brune, let plettede med mørke. Sider af hoved, hals og øvre hals er ren hvide. Bill er blågrå med røde sider ved bunden af ​​overkæb og sort negle. Øjne er brune. Ben og svømmefødder er mørkegrå.

hvad er en engelsk labrador



Den unge hvide kind Pintail duckare er blødbrun. White Cheeked Pintails er en endemisk underart, der er begrænset til Galapagos, og du vil se dem flyve lange afstande på havet, sejle fra en ø til en anden, selvom det ikke ofte. Den hvide kind Pintail-and kan ikke forveksles med nogen anden and i dens rækkevidde.

Den hvide kind Pintail-and forekommer på vand med en grad af saltholdighed, såsom brakke søer, flodmundinger og mangrovesumpe.

The White Cheeked Pintail lever af vandplanter og små skabninger opnået ved dabbling. Reden er på jorden under vegetation og nær vand.



blå tysk hyrdehund

White Cheeked Pintail er relativt stille. Hannerne kan udtale en lav fløjte, og hunnerne producerer en svag kvakking nedad i tonehøjde.

Den hvide kind Pintail-and ses normalt alene eller parvis eller i en lille gruppe på 10 til 12 fugle, men også i større flokke på op til 100 fugle og mere.

White Cheeked Pintails danner par efter en fældning efter opdræt. Avl varierer alt efter rækkevidde. Deres rede ligger på jorden nær vand. Det er skjult blandt og under strandens vegetation eller blandt rødderne i mangrover. Kvinder lægger omkring 6 til 10 cremede æg. Inkubation varer ca. 25 til 26 dage.

Den hvide kind Pintail-and er en temmelig tolerant fugl, den kan ikke lide at blive kontaktet meget af besøgende, men nogle gange er det muligt at komme i et ”nærbillede” til dem. Det er en bange og genert fugl.

corgi siberian husky mix

Hvide Cheeked Pintail-populationer ser ud til at være stabile. Nogle mindre populationer, da Galapagos-underarter kan være truet på grund af nedsat fordeling.

Der er tre løb:

A. b. bahamensis i Caribien,
A. b. galapagensis på Galapagos,

og den lidt større
A. b. rubirostris i Sydamerika.

Sidstnævnte art kan være delvist vandrende, yngle i Argentina og overvintre længere mod nord.