Galapagos gulkronet nathejre

Billedkilde

DetYellow Crested Night Heron, er en mindre hejre, der ligner den sortkronede natheron. The Yellow Crested Night Heron vokser til omkring 21 inches og har et vingefang på 44 inches. Det er en ret lille, langbenet, korthåret hejre med en sort næb. Det findes normalt omkring damme, sumpe og lavlandsskove. The Yellow Crested Night Heron er en træt hejre med en pulverblå eller grå krop og brun-hvide, plettede vinger. Deres ansigt er sort og hvidt, og deres kroner / kamme er lysegule og fejer tilbage som en sky.

Yellow Crested Night Herons har store og røde øjne og en tung, sort næb.



The Yellow Crested Night Heron er en meget sjælden og undvigende fugl. For at finde denne fugl, som enhver fugl, er det nødvendigt at forstå, hvordan dens liv er.



Hvornår og hvor det vil være er forudsigeligt, men nogle gange er det bare held. Solen går ned og kommer op sætter en tidsplan for aktiviteten. Højvande og lavvande kan give mange tid til at spise eller en tid til at bygge rede.

The Yellow Crested Night Heron er en svær fugl at se. Det kaldes en Night Heron på grund af dets natlige vaner. Det kan lide kølige sovepletter og indlejring over stille vand. Det ser ud til at plukke mørk skygge dybt i skoven eller hulerne ved lagunernes kanter eller i et galleri med træer, der står i vand.



The Yellow Crested Night Heron lægger lyseblå-grønne æg i en platform af pinde med en depression i midten, der er foret med blade. . . ikke let at besøge, da det synes at foretrække grene, der stikker frem over vand.

The Yellow Crested Night Heron føder sig med krebs, muslinger, frøer, snegle og små slanger. Dens gulgrønne ben står i vandet omkring 2 eller 3 inches dybt for at snappe små koralblå krabber. Det smider dem ned i halsen på en typisk hejrer måde. Deres almindelige flyopkald er en høj, squawking bark, der lyder som 'kowk' eller 'kaow'.

Flere Galapagos Shore Birds:



Stor blå hejre | Lava Heron | Yellow Crested Night Heron | Galapagos Flamingo | Amerikansk østersfanger | Willets | Indfald | Sorthalset stilkefugl