Greater Horseshoe Bat

REKLAME Billedkilde

DetGreater Horseshoe Bat(Rhinolophus ferrumequinum) er en europæer en med et vingefang på 34 - 39 centimeter. Greater Horseshoe Bat kan let identificeres ved klappen af ​​hesteskoformet hud omkring dens næsebor. The Greater Horseshoe Bat er kendt for at spise store insekter under flyvning og foretrækker at hvile mens den hænger på hovedet. Det er for det meste aktivt i skov og ligger ofte under jorden.

Denne art af flagermus er sjælden i Storbritannien og er begrænset til kun et lille antal steder. jeg ts avlssider inkluderer Brockley Hall Stables nær Bristol , Iford Manor nær Bath og Littledean Hall i Dean of Forest.



Greater Horseshoe Bats vinterdvalesider inkluderer Banwell Caves og Compton Martin Ocher Mine i Mendip Hills, Chilmark Quarries i Wiltshire og Combe Down og Bathampton Down Mines i nærheden af ​​Bath. I Dorset ligger den større hestesko-flagermus i Bryanston, Creech Grange og i Belle Vue Quarry. Arten forekommer også ved Berry Head i Devon.



The Greater Horseshoe Bat parrer sig fra efterår til forår, men mest i slutningen af ​​september eller oktober.

På loftene i gamle bygninger findes børnehavehuse, fordi de er tilgængelige med uforstyrret flyvning. De kan indeholde op til 200 kvinder. Voksne mænd er fundet i nuseries, men de har tendens til at forlade, når de unge er født i midsommer.



Årsagen til, at Greater Horseshoe Bat er sjælden, er fordi kemikalier, der bruges i bygninger, som disse flagermus besætter, kan sætte dem i fare. Roost-websteder konverteres eller bliver forladte. Kemikalier anvendt på vegetation. Foderhabitater mistet på grund af ændringer i arealanvendelsen.

For at forhindre udryddelse af Greater Horseshoe Bat skal der være beskyttelse af vinterhytter, børnehavehytter og byttepopulation.

fransk bulldog boston mix