Harlequin Duck

Harlequin Duck, Histrionicus histrionicus, er en lille havand. I Nordamerika er det også kendt som Lords and ladies. Andre navne inkluderer malet and, totempæleand, stenand, gletscherand, bjergand, hvidøjede dykker, squeaker og blå stribe.

Billede af Harlequin Duck er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike .
Oprindelig kilde: Drake Harlequin Duck, Barnegat
Forfatter: Peter Massas Kamera placering



Harlequin Duck er klassificeret som mindst bekymret. Kvalificerer ikke til en mere risikovillig kategori. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.

Harlequin Duck, Histrionicus histrionicus, er en lille havand. I Nordamerika er det også kendt som Lords and ladies. Andre navne inkluderer malet and, totempæleand, stenand, gletscherand, bjergand, hvidøjede dykker, squeaker og blå stribe. Voksne hanner er skiferblå med kastanjesider og hvide markeringer inklusive en hvid halvmåne i bunden af ​​regningen. Voksne hunner er mindre farverige med brungrå fjerdragt og en hvid plaster på hovedet omkring øjet. Mere



Harlekinanden er opkaldt efter den klassiske europæiske teaterklovn, der havde en flerfarvet kostume og malet ansigt. Dets videnskabelige navn kommer fra det latinske ord for skuespiller. Kendt af tidlige naturforskere som cirkusand og malet and, harlequin-draken har en skiferblå krop, kastanjesider og hætte og hvide halvmåner og striber på ansigt, skuldre og ryg. Kvinden bærer dæmpet brun fjerdragt og har tre hvide pletter på ansigtet. Mere



Harlequin Duck har en stor rækkevidde, estimeret globalt til 100.000 til 1.000.000 kvadratkilometer. Indfødt i Europa foretrækker denne fugl vådområder og marine økosystemer. Den globale bestand af denne fugl anslås til 190.000 til 390.000 individer og viser ikke tegn på tilbagegang, der ville kræve optagelse på IUCNs rødliste. Af denne grund er den nuværende evalueringsstatus for Harlequin Duck mindst bekymret. Mere

Harlekinand (Histrionicus histrionicus) er en kultfugl. Jeg kom til denne konklusion meget tidligt i livet. Jeg voksede op med fugleopdræt i det nordlige Californien i 60'erne og 70'erne, da avlsharlekiner var væk så længe, ​​at de ikke engang kvalificerede sig som en ornitologisk hukommelse. Disse fugle havde været rimeligt udbredte i hurtigtflydende, stenede Sierra-vandløb indtil begyndelsen af ​​1900-tallet. Mere

En lille population af ruge- og overvintrende Harlequin-ænder blev overvåget mellem juli 1994 og maj 1995 nær White Rock, B.C. I alt 72 fugle blev fanget under vingefelgen og blev bundet med individuelt identificerbare farvede tarsalbånd. Hannerne ankom i midten af ​​juni, fældet i august, og var i deres alternative fjerdragt i begyndelsen af ​​oktober. Hunnerne ankom i midten af ​​august og fældes i september. Der var tre mønstre af habitatbrug over vintersæsonen; nogle individer tilbragte hele perioden (aug. Mere



Harlekin ænder er utvivlsomt en af ​​Nordamerikas smukkeste, men allermest bemærkede vandfugle. Medlemmer af familien Anatidae, harlekiner er mere specifikt klassificeret som seaducks. Som med de andre seaducks, såsom ærfugle, scoters, meransersers og langhalede ænder, tilbringer harlekiner det meste af året på havet og rejser kun inde i landet for at opdrætte. Om vinteren lever de meget tæt på stranddykning i klippefyldte tidevands- og lavvandsvande for at fodre med hvirvelløse dyr. Mere

En fugl med vand i hurtig bevægelse, Harlequin Duck yngler på hurtigtstrømmende vandløb og vintre langs stenede kystlinjer i den nedbrudte surf. Mere

harlekin ænder blev beskrevet fra fossiler, skønt begge oprindeligt blev placeret i en særskilt slægt: Histrionicus shotwelli er kendt fra mellemstore til sene miocene forekomster i Oregon, USA og blev anset for at danne en særskilt monotypisk slægt, Ocyplonessa. Histrionicus ceruttii, som boede i Californien under det sene Pliocene, blev først betragtet som en art af den beslægtede slægt Melanitta. Harlequin Duck tager sit navn fra Arlecchino, Harlequin på fransk, en farverigt klædt karakter i Commedia dell'arte. Mere



Harlequin Duck PairDistribution / Range: Deres avlsmiljø er kolde hurtigt bevægende vandløb i det nordvestlige og nordøstlige Nordamerika, Grønland, Island og det vestlige Rusland. Den østlige nordamerikanske befolkning er faldende og betragtes som truet. Mulige årsager inkluderer tab af habitat på grund af vandkraftprojekter og tab af menneskeliv på grund af olieudslip nær kystområder. Mere

lab pit bull mix hunde

Fuglefotos: Sjældenheder: Harlequin-and i Stockton Denne kvindelige Harlequin-and blev først set søndag den 20. november 2005 af en formiddagsgruppe om morgenen fra Central Valley Birding Symposium ved Stockton Kloakbehandling. Den aften blev andens identitet stillet spørgsmålstegn ved, efter at nogle digitale billeder blev behandlet og uploadet til internettet. Billederne viste en and med en stor næb, mere scoterlignende for flere mennesker, der ikke havde set fuglen. Mere

Nordamerikansk rækkevidde Den karakteristiske Harlequin Duck er en lille havand med en lille næb, kort hals og lang hale. Hannerne i avlsfjerdragt er umiskendelige med deres mørkeblå farve, rufous sider og krone og slående hvid mønster på ansigt, hals, sider og ryg. I ikke-avlsfjerdragt er hannerne brune med hvide i ansigtet og en rund hvid plet ved hvert øre. Mere

Harlekinanden får sit navn fra den dekorerede udseende af den mandlige harlekin, fordi den ligner de farverige kostumer, der bæres af 'harlekiner', som var mennesker klædt som klovne. Den mandlige and har mørk, blå fjerdragt, fremhævet med sort kontureret hvid stribe og pletter af hvidt. Dens vingespidser er brune sorte og dens flanker er kastanjerøde. Den kvindelige and er ikke så farverig som den mandlige and. Den er ensartet brun, og den er præget af tre blege pletter på ansigtet. Mere

Kvindelige Harlequin-ænder ligner kvindelige buffleheads: Bortset fra de tre hvide pletter på hovedet er hønsens grundfarve sortbrun. Der er også en aflang hvid plet bag øjet i stedet for den cirkulære, der ses på buffleheads. Kvindelige harlekiner er også mørkere og større og viser under flugt ingen hvide pletter på deres vinger, som buffleheads gør. Opdræt: Harlequins rækkevidde er opdelt i to separate og forskellige regioner: Atlanterhavskysten og Stillehavskysten. Mere

Harlekin ænder er havænder, der yngler i fjerntliggende strømme når i dele af Canada og Alaska og hyppige turbulente kystnære marine habitater om vinteren. To af de fire populationer af harlekinænder findes i Nordamerika. Den østlige canadiske befolkning yngler i hurtigtstrømmende floder i Labrador og Newfoundland, hvor de har tilpasset sig til fodring blandt turbulente strømfald og hvidt vand. Mere

Harlequin Duck-draken er blågrå med hvide striber og pletter kantet med sort. Den har en hvid halvmåne på ansigtet, en hvid plet bag øjnene og en hvid oval bagved. Den har en rødlig stribe på kronen og den samme farve på sine flanker. Hønen har et brunt hoved og en krop, en hvid plet bag øjet og en hvidlig plaster i bunden af ​​regningen. Mere

Harlequin Duck får sit engelske navn fra tegn i italiensk komedie. Mere

harlequinduck Harlekinand er en lille dykkende havand 13-20 inches lang med et vingefang på 22-26 inches. Den har en lille grå næb og runde hvide pletter på siderne af ansigtet. Hanen har en skifergrå krop med rustrøde sider og hvide striber på brystet, nakken og vingerne. Han har en hvid halvmåne-formet maske i ansigtet. Hunnen har en brungrå krop med en bleg creme mave med brune pletter. Mere