Horned Parakeet

Den Horned Parakeet lever fugtige fyrreskove på Ny Kaledonien, især når Agathis og Araucaria fyrretræer er til stede. De lever parvis eller små flokke og foder til frø og nødder i baldakinen. Det reder både på jorden og i træer.

Billede af den hornede parakit er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike .
Oprindelig kilde: Tunpin.ong
Forfatter: Tunpin.ong

The Horned Parakeet er klassificeret som Sårbar (VU), der anses for at have en høj risiko for udryddelse i naturen.



Den Horned Parakeet (Eunymphicus cornutus) er en stort set grøn parakit endemisk til Ny Kaledonien. Det kaldes Horned, fordi det har to sorte fjer, der stikker ud fra hovedet og har røde spidser. Denne parakit har en gullig nakke med et sort og rødt ansigt og blålig vinger og hale. Det foretager et nasalt 'kho-khoot'-kontaktopkald og giver også en bred vifte af skrig og latter. Mere



king charles puddel mix

engang betragtet som uhensigtsmæssig med Horned Parakeet of Grande Terre, men de er nu opdelt i to arter. Ouvea Parakeet er en mellemstor parakit med for det meste grøn fjerdragt og en fremtrædende grøn kam. Våbenskjoldet består af seks baglæns fjer, der krøller fremad. Undersiden af ​​fuglen har tendens til at være gulere, og der er lyseblå på vingerne og halen. Ansigtet er mørkt og næbbet er sort og mangler det gule på Horned Parakeet. Mere

Den hornede parakit er en forbløffende farverig og karakteristisk fugl, der er mest kendt for sine to sprød, sorte, rødspidsede fjer, som den tjener sit almindelige navn for. Fjerdragten er primært grøn, mere gullig på undersiden, med rumpen ... Mere



Den hornede parakit blev tidligere anset for at have to underarter, E. c. cornutus og E. c. uvaeensis, men disse er siden blevet hævet til særskilt artsstatus, E. cornutus og E. uvaeensis (4). Beskrivelse - Den hornede parakit er en forbløffende farverig og karakteristisk fugl, der er mest kendt for sine to sprød, sorte, rødspidsede fjer, som den tjener sit almindelige navn for (4). Mere

Den hornede parakit (Eunymphicus cornutus) er endemisk for Ny Kaledonien. Dens foretrukne habitat inkluderer de fugtige fyrreskove på øen Ny Kaledonien, der favoriserer områder, hvor de kan finde Agathis og Araucaria fyrretræer. De lever parvis eller små flokke og foder til frø og nødder i baldakinen. Mere

samme art) med den hornede parakit af Grande Terre, men de er nu opdelt i to arter. Distribution Uvea Parakeet er en papegøje, der findes på øen Ouvea i Loyalitetsøerne, Ny Kaledonien. Det lå engang på tværs af andre loyalitetsøer, men forsøg på at genindføre denne art til Lifou i 1925 og 1963 mislykkedes, da de genindførte fugle simpelthen fløj tilbage til Ouvea. Mere



hvid schweizisk hyrdehund

Den Horned Parakeet Eunymphicus cornutus er endemisk over for Ny Kaledonien og kan ses i de fleste dele af hovedøen, hvor den lever af frø fra keglerne til den endemiske art af Kauri-fyr og andre frø og nødder. Arten er klassificeret af BirdLife som truet på grund af dens lille befolkning, som menes at være i langvarig tilbagegang. Den nært beslægtede Uvea Parakit Eunymphicus uvaeensis (også truet) findes kun på den lille ø Uvea. Mere

Den Horned Parakeet er endemisk med Ny Kaledonien, som ligger i regionen Melanesia i det sydvestlige Stillehav. De lever parvis eller i små grupper og lever af frø og nødder i fugtige fyrreskove. Deres rede kan findes i træhuller og på jorden, herunder under sten. Ovenstående billede blev taget i San Diego zoologiske have i marts 2004. Mere

blå næse rød næse pitbull hvalpe

Vidste du? Den hornede parakit er så navngivet på grund af de to langstrakte fjer, der udsendes fra midten af ​​kronen på hovedet; hos hanen måler de 3 'og er længere og bredere end hos kvinden. Art Profil Slægt: Eunymphicus Art: cornutus Størrelse: Voksen Vægt: 32 cm (12. Mere

Par hornede parakitter i fangenskab Anthony Snell Wild Horned Parakeet perched on branch Ron Hoff Horned Parakeet (Eunymphicus cornutus) Jonker / Innemee Araproject | http://www.araproject.nl Hornet parakit (Eunymphicus cornutus) Jonker / Innemee Araproject | http://www.araproject.nl Side 1 af 1 sider Copyright 2008 World Parrot Trust - Alle rettigheder forbeholdes. Mere

Horned Parakeet Denne fugl er grøn, lidt lettere på brystet, underlivet og under halen. Nederste del af ryggen har en gul støbning, og øreovertrækkene og nakken er gule. Panden og kronen er røde. Våbenskjoldet består af to sorte fjer med rød spids. Lores er sorte. Flyvefjerene er violetteblå og iris er orange. De har mørke fødder, ben og tånegle. Regningen er sølvgrå med sort spids. Mere

Den hornede parakit i Ny Kaledonien er kendt for sine to sorte fjer, der ender i røde spidser, der stikker ud fra bagsiden af ​​hovedet som horn. De kan hæves og sænkes meget som en kakadovåb. Det kommunikerer gennem skrig og humrende lyde og en karakteristisk nasal 'kho-khoot'. De spiser frø og nødder. Mere