Griner Kookaburra

Billedkilde

The Laughing Kookaburra (Dacelo novaeguineae) er en markant stor, støjende fugl, der er hjemmehørende i skovområderne og skovene i det østlige Australien.

The Laughing Kookaburra er verdens største kingfisher og en af ​​Australiens mest velkendte fugle, kendt for sit latterlige kald.



Tidligere kendt som Laughing Jackass and Giant Kingfisher, i dag kommer navnet fra det oprindelige navn 'guuguuberra'.



chihuahua yorkshire terrier mix

Den grinende kookaburra er blevet introduceret i Tasmanien, Flinders Island, Kangaroo Island og det sydvestlige hjørne af Western Australia.

Brug nedenstående oplysninger for at finde ud af mere om Laughing Kookaburras egenskaber, habitat, diæt, adfærd og reproduktion.

Griner Kookaburra-egenskaber

Denne komiske fugl er let genkendelig både i udseende og lyd. The Laughing Kookaburra måler omkring 43 - 45 centimeter (17 - 18 inches) i længden og vejer omkring 0,5 kg (1 pund) med hunner, der er lidt større end mænd.



Mandlige og hunner har en lignende fjerdragt, der hovedsagelig er brun og hvid / creme. Hannerne har et lille stykke blågrønne fjer i midten af ​​rumpen, der er reduceret eller fraværende hos kvinden.

Den grinende kookaburra er en tyk fugl, der har et stort hoved og en kort, tyk hals. Det har en meget stor, tung næb, der er sort på toppen og beige / tan i bunden og måler op til 10 centimeter (4 inches) i længden.

hvor meget koster røde næse pitbulls

Griner kookaburras har fremtrædende brune øjne med mørkebrune striber, der strækker sig igennem dem. Deres ryg og vinger er brune, og de har blå skulderpletter. Griner kookaburras har langhale haler, der er rustne røde i farve med mørkebrune spærring og hvide fjer spidser.



Griner Kookaburra-habitat

Griner kookabuuraer optager skove og skovområder, eller hvor der er egnede træer, normalt i løse familiegrupper. De findes også i frugtplantager, parkområder, delvist bindingsværkslandbrug og endda forstæder og byer.

Griner Kookaburra-diæt

Laughing Kookaburras er kødædere, og deres kost inkluderer små fugle, frøer, insekter, små pattedyr og firben såsom gekko. De har endda været kendt for at fange giftige slanger, der er meget større end dem selv.

Som alle isfiskere anvender griner kookaburras en 'sid og vent' teknik til jagt. De fanger deres bytte ved at vente tålmodigt på, at byttet passerer forbi og derefter svæve ned fra deres høje siddepinde og gribe deres mad og knuse den i deres stærke næb.

brun og hvid husky hvalp

Lille bytte spises hel, men større bytte dræbes ved at blive slået mod jorden eller et træ sandsynligvis for at ømme kødet. Kookaburra drikker ikke vand, da det får nok vand fra den mad, den spiser.

Griner Kookaburra-opførsel

Grinende Kookaburras tilbringer det meste af dagen i høje grene med udsigt over regnskovens rydning og ser efter bytte. De er territoriale fugle, og deres høje daggry og skumring kalder alle de omkringliggende fugle, der advarer om, at de er klar til at forsvare deres territorier. De begynder med et gentaget 'kook-kook-kook-ka-ka-ka' opkald, der stiger og falder i volumen, når familiemedlemmer deltager, og så kaster de hovedet tilbage i et højt kor af støjende latter.

Laughing Kookaburras er ret tamme og sociale fugle, der vil give dig et højt kor af latter, før de kommer ned fra deres aborre for at acceptere kødrester fra deres publikum. At være et almindeligt syn i forstæder og byområder vil griner kookaburras endda spise ud af en menneskelig hånd.

Laughing Kookaburra Reproduktion

Opdræt finder sted omkring oktober og november, men hvis opdræt mislykkes, vil griner kookaburras fortsætte parring ind i sommermånederne. Parringsritualer ligner dem for Wattle Bird, hvorved kvinden vedtager et tiggeri og kalder som en ung fugl. Hannerne tilbyder hende sin seneste fangst ledsaget af en 'oo oo oo' lyd. Avlspar kan parres for livet.

Kookaburra reder er ofte træhuller eller udgravet ud af arboreal termit reden. Fuglene bruger deres stærke hoveder og næb til at knække buler ind i redenens hårde yderside og fortsætter, indtil de har konstrueret et hul til kvinden til at lægge sine æg og opdrætte kyllingerne indeni.

Den kvindelige kookaburra lægger omkring 3 æg med 2 dages intervaller. Æg inkuberes i ca. 29 dage. Hatchlings fødes blinde og praktisk talt nøgne. Deres øjne åbner muligvis ikke helt, før fuglen er næsten 3 uger gammel. Forældrene fodrer kyllingerne med en diæt primært af insekter, da de forbliver i hulen i en hel måned. Når de endelig forlader reden, er de allerede i stand til at flyve.

Kookaburra-kyllinger har en krog på deres øvre mandible, som forsvinder, når de flyver. Hvis madforsyningerne er knappe, vil det 3. æg være mindre end de første 2 æg og derved producere en mindre 3. kylling. Deres kroge kan bruges som et våben under søskende rivalisering, og det er mest sandsynligt, at den mindre kylling vil blive angrebet af sine søskende og dræbt, når kampen om mad følger. Når der er rigeligt med mad, er forældre i stand til at bruge mere tid med kyllingerne og fodre dem mere, hvilket forhindrer kyllingerne i at kæmpe.

Unge Kookabuuras har tendens til at forblive i familiegrupper på deres hjemområde i omkring 4 år efter fødslen. De bliver for at hjælpe deres forældre med at jage og passe på den næste generation kyllinger. Deres forældre giver dem inkubations- og ynglende opgaver. De unge kookaburras forsyner også nye nestlinger med over halvdelen af ​​deres madindtag. Griner kookaburras er i stand til at parre sig omkring 12 måneder gamle.

lever og hvide trefarvede engelske springere

Laughing Kookaburra's levetid er omkring 15 - 20 år.


Laughing Kookaburra Conservation Status

The Laughing Kookaburra er klassificeret som 'Mindst bekymring' af IUCN. Som små kødædere spiller griner kookaburras en integreret rolle i økosystemet ved at kontrollere små dyrepopulationer.