Makaroni pingvin

REKLAME Billedkilde

DetMakaroni pingviner en art af pingvin, der er nært beslægtet med Rockhopper Penguin . Det er den mest talrige af alle verdens pingviner med en anslået verdensbestand på over 9 millioner ynglende par. Macaroni Penguin yngler i mindst 216 kolonier på 50 steder, herunder det sydlige Chile, Falklandsøerne, Sydgeorgien og de sydlige Sandwichøer, de sydlige Orkneyøer og de sydlige Shetlandsøer.

australsk kvæghund rød

Andre ynglesteder inkluderer Bouvet Island, Prince Edward Islands i Sydafrika, Crozet Islands, Kerguelen Islands, Heard Island og McDonald Islands og meget lokalt på Antarktis-halvøen.



Macaroni Penguin Karakteristika

Selvom de ligner deres crested fætre, er makaronipingviner større og kan skelnes ved deres gulorange kvaster, der stammer fra et bredt bånd over panden, der mødes lige mellem øjnene. Let forveksles med Kongelige pingviner , Makaronipingviner har for det meste sorte ansigter, mens kongelige pingviner generelt har hvide ansigter.



Macaroni Penguin Diet

Makaronipingviner spiser krebsdyr (for det meste krill), fisk og blæksprutte. Byttedyr fanges ved forfølgelsesdykning normalt i dybder på 50 til 200 fod, selvom de er blevet registreret, dykning ned til 300 fod ved lejligheder. Nogle foder om natten forekommer dog, dyk er meget lavere og spænder fra kun ti til tyve fod i dybden. Dykkere overstiger sjældent to minutter.

golden retriever og cocker spaniel

Makaronipingvinadfærd

Makaronipingviner yngler om sommeren. Deres tætpakkede kolonier er generelt etableret på fladt eller ru skrånende terræn, hvor indlejrende par ofte søger ly og beskyttelse af kampesten eller tussock. Disse kolonier, som kan være enorme, uhyrlige anliggender, er helt øde om vinteren.



Makaroni pingvin reproduktion

I ynglesæsonen lægges der to æg, den første er mindre end den anden og er mindre tilbøjelige til at klække. Inkubation af det andet æg udføres af både mandlige og kvindelige makaronipingviner. De tager hver især lange skift, hvor de opvarmes og beskytter ægget, mens den anden ikke har mad. Ægget klækkes normalt inden for fire til fem uger. I de første tre til fire uger efter klækning tager den mandlige makaronipingvin sig af den neddækkede kylling, mens kvinden dagligt bringer opblødt mad.

Ved udgangen af ​​denne periode danner kyllingerne børnehavegrupper med andre kyllinger kaldet 'vuggestuer', hvor de krammer sig sammen for varme og beskyttelse, mens forældrene er væk på jagt efter mad. Forældrene vender ofte ikke tilbage til reden, før lige før mørke. Om cirka ti uger vil de unge fugle have vokset deres voksne fjer og være klar til at tage ud og blive uafhængige.

Macaroni Penguin Predators

Makaronipingviner har flere naturlige rovdyr. Leopardsæler, søløver og spækhuggere (spækhuggere) vil lejlighedsvis tage voksne til søs, mens måger, skuas, petrels og andre fjerkræer patruljerer ynglesteder for uden opsyn æg og unge.



jack russell chiwawa mix

Makaroni Penguin Conservation

På trods af sin store befolkning er Macaroni Penguin blevet klassificeret som sårbar af BirdLife International, da dens befolkning er blevet reduceret med mindst 30% over tre generationer. De største trusler mod dets yngleplads er de, der er fælles for alle arter i det sydlige Ocean, såsom den eksisterende og potentielle indvirkning af kommercielt fiskeri, havopvarmning og olieforurening.