Militær ara papegøje

Billedkilde

DetMilitær ara(Ara militaris), er et mellemstort medlem af ara-familien. Det findes i regnskoven i Mexico og Sydamerika.

Der er tre underarter af Military Macaw, nemlig 'Ara militaris militaris', 'Ara militaris. mexicana 'og' Ara militaris boliviana '.



Militære araegenskaber

DetMilitær araer for det meste grøn i farven med hovedet en lidt lysere nuance. Den bærer en rød frontplaster med et hvidt, blott ansigtsområde spærret med smalle sorte linjer.



sort lab pitbull mix

Flyvefjerene er blå og den røde hale kantet med blå. Den store stærke næb er grå-sort og iris er gul.

Militære araer kan ofte høres længe før de ses. De er en meget støjende fugl, der laver en række høje knækende og skrigende lyde, herunder en høj 'kraa-aak'.



Den militære ara måler generelt 70 - 80 centimeter i længden. Den militære underart er den mindste og mexicana-underarten er den største.

pitbull og sort lab mix

Militær ara diæt

Militær Macaws diæt består af frø, frugter, nødder, bær og anden vegetation, der findes på trætoppe i regnskoven. Deres næb er velegnet til at spise forskellige frø og nødder, da de har evnen til at åbne de hårdeste skaller med relativ lethed.

Militære araer efterlader deres lejr i flokke omkring daggry og leder til deres fodringsområder. De vil også besøge dynger ler kendt som 'ara-licks'. Disse lerslik findes langs flodbredder eller nogle gange inde i Amazonas regnskov. Araer vil strømme for at fodre på disse leraflejringer, som ser ud til at afgifte de giftstoffer, der findes i frøene og vegetationen i resten af ​​deres kost.



Militær ara-reproduktion

De tre underarter af Military Macaw opdrætter på forskellige tidspunkter. Dette har sandsynligvis mere at gøre med den geografiske region, de bor i, end noget andet. Opdræt i militaris-arten sker fra januar til marts. Mexicana-arten opdrætter fra april til juli, og boliviana-arter opdrætter i november og december.

Militære araer er monogame og forbliver hos deres kammerater livet ud. Når de flyver rundt i store flokke, flyver hjælpere / parret sammen. De vil også blive fundet flyvende parvis i deres fodrings- og rastepladser. Kvinder lægger et til to æg, som kun hun vil inkubere i en periode på ca. 26 dage. Militære araer når seksuel modenhed om to til fire år.

historie med blå næse pitbulls

Militære araer lever i store flokke og kan leve omkring 50 - 60 år i naturen.

Militær Macaw Habitat

Den militære ara bebor tørre skove og subtropiske skove. De vil rede i toppen af ​​træer og oftere i klippeoverflader over 600 fod. (200 meter) over jorden. De tre underarter af den militære ara skelnes geografisk. 'Ara militaris militaris' findes ofte i områder i Peru, Ecuador, Colombia og Venezuela. 'Ara militaris mexicana' besætter områder i Mexico, og 'Ara militaris boliviana' bor i Bolivia og Argentina.

Militær Macaw Conservation status

Befolkningen og fordelingen af ​​den militære ara er faldet i løbet af de sidste halvtreds år. Overfloden af ​​den militære ara er nu faldet til mindre end 10.000 globalt. Dette fald skyldes hovedsagelig skovrydning og fangst af vilde fugle til dyrehandelsindustrien. Militære araer er nu opført som Sårbare i 2006-listen over IUCN-rødlister. De er også opført som CITES (konvention om international handel med truede arter af vilde dyr og planter) Appendiks I, som beskytter fuglene mod at blive fanget til handel.