Northern Short-tailed Shrew

REKLAME Billedkilde

DetNorthern Short-tailed Shrew(Blarina brevicauda) er en stor spidsmus, der findes i det centrale og østlige Nordamerika fra det sydlige Saskatchewan til Atlanterhavs-Canada og syd til Nebraska og Georgien. På et tidspunkt, denne art og Southern Short-tailed Shrew (Blarina carolinensis) blev betragtet som en enkelt art, men de er nu klassificeret som separate arter.

Northern Short-tailed Shrew Karakteristika

The Northern Short-tailed Shrew er en lille, musestørrende insektæder med en meget kort hale, korte lemmer, en spids munding og små øjne og ører skjult af pels. Den nordlige korthalede pels er en tæt skifergrå og lidt lysere nedenunder. Dens hoved og kropslængde er 10 centimeter inklusive en 2 centimeter hale og den vejer omkring 21 gram omtrent lige så tung som en almindelig husmus.



shih tzu og yorkie mix

Northern Short-tailed Shrew Habitat

De foretrukne levesteder for de nordlige kortstjerner inkluderer løvfældende eller nåletræskove, marker, græsarealer nær vand, saltmyrer og våde åbne områder.



Northern Short-tailed Shrew Behavior and Diet

Den rigelige, korte halespidsgraver graver gennem skovkuld eller tunneler i fugtig jord. Denne shrew er aktiv for det meste tidligt om morgenen og sen eftermiddag. Deres dag er organiseret omkring meget aktive perioder, der varer cirka 4,5 minutter, efterfulgt af hvileperioder, der gennemsnitligt varer 24 minutter. The Northern Short-tailed Shrew dvale ikke. Deres vinterdødelighed er helt op til 90%.

The Northern Short-tailed Shrews diæt er primært jordorm, snegle og insekter, men der spises også svampe, forskellige hvirvelløse dyr og lejlighedsvis små hvirveldyr. The Northern Short-tailed Shrew er giftig og lammer sine ofre med sin giftige spyt. Det er kendt at opbevare overskydende mad.



Mandlige nordlige korte halespidser er territoriale og markerer deres huler med kirtelsekretioner, hvis lugt holder andre hanner ude. Giftige pattedyr er sjældne, så se også solenodon , næbdyr og vand shrew .

Northern Short-tailed Shrew Reproduction

Parring begynder tidligt på foråret og kan forekomme indtil slutningen af ​​september. Drægtighed er 21 dage eller mere, og to til muligvis fire kuld, hver af 5-7 unge, fødes om året, normalt i en rede i en tunnel eller under en faldet træstamme.

Schæferhund og lab mixer hvalpe

Northern Short-tailed Shrew Venom

Kirtler i den nordlige korthårede mund indeholder et neurotoksin (et toksin, der virker specifikt på nerveceller), der gør det muligt at immobilisere større dyr såsom slanger og fugle. Kannibalisme er ikke ualmindelig mellem disse spidsfægter - Hvis de ikke kan finde mad inden for en periode på to timer, vil disse små pattedyr angribe og spise hinanden.