Rødhåret finke

Det findes i Angola, Botswana, Lesotho, Namibia, Sydafrika og Zimbabwe.

pomeranian og chihuahua blandet
Billede af den rødhårede finke er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike .
Oprindelig kilde: Eget arbejde
Forfatter: Hans Hillewaert Tilladelse (Genbrug af denne fil) Jeg, indehaveren af ​​ophavsretten til dette værk, offentliggør hermed det under følgende licens: Denne fil er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported-licens. , distribuere og transmittere værket

Den rødhårede finke er klassificeret som mindst bekymret. Kvalificerer ikke til en kategori med større risiko. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.



Den rødhårede finke Amadina erythrocephala er en almindelig art af estrildid finke, der findes i Afrika. Det har en anslået global forekomst på 1.600.000 km². Det findes i Angola, Botswana, Lesotho, Namibia, Sydafrika og Zimbabwe. Almindelige navne - Den rødhovedede finke er også kendt som paradis Finke og den rødhårede væver. Mere

rødhåret finke, som navnet antyder, har et lyst, blodrødt hoved. Lores er buffish. Den nedre hals gennem maven er markeret med sort og hvid kammusling med nogle kastanjefjer i den midterste mave og derefter off-white i de nedre maveområder. Kvinder mangler rødt på hovedet, men kan have et par røde fjer. Ungdyr er en lysere version af hunnen. DISTRIBUTION Sydvestlige Angola, øst til vestlige Mozambique, syd til Sydafrika. Mere

sort tysk hyrde pris

Distribution af rødhåret finke i det sydlige Afrika baseret på statistisk udjævning af optegnelserne fra det første SA Bird Atlas Project (Animal Demography Unit, University of Cape Town; udjævning af Birgit Erni og Francesca Little). Farver spænder fra mørkeblå (mest almindelige) til gule (mindst almindelige). Se her for den seneste distribution fra SABAP2. Rovdyr og parasitter Det er blevet registreret som et bytte for Falco chicquera (rødhalset falk). Mere



Rødhåret finke, men kastanjemaven og den røde hals i Cutthroat og toppen af ​​hovedet er en grizzled blanding af de to. Hybridregningen ligner mest den af ​​rødhovedet finke, idet den er væsentligt tungere end den afskåret hals. En anden hybrid, som jeg fotograferede i omkring 1995, vises på min hjemmeside www.warwicktarboton.co. Mere

Rødhovedet finke er en sydafrikansk fugl, der tilhører Estrildidae-fuglens familiegruppe, der inkluderer fugle som voksdyr, firefinches, tvillinger. Beskrivelsen af ​​rødhåret finke (latinsk navn Amadina erythrocephala) findes i den 7. udgave af Roberts Birds of Southern Africa. Amadina erythrocephala kan hurtigt identificeres ved sit unikke Roberts-identifikationsnummer på 856, og den detaljerede beskrivelse af denne fugl findes på side 1041. Mere

fuldvoksen sort mops

Socialt: Den rødhårede finke kan opdrættes som enkeltpar eller koloni på tre eller flere par. De er store finker og kan ikke blandes godt i mindre arter, medmindre de er anbragt i en meget stor voliere. Hus: Kun flyvemaskine eller stor flyvning. Kost: En grundlæggende tør frøblanding, grusblanding og rent ferskvand til enhver tid. Friske greener er et plus og giver ekstra protein i ynglesæsonen. Jeg bruger Bevos Bug Mix. Mere



også et billede af den rødhårede finke på side 1057. Den rødhovedede finke tilhører familien af ​​fugle klassificeret som Estrildidae. Ifølge Percy FitzPatrick Institute of African Ornithology er rødhåret finke også kendt under disse andre navne: Paradise Sparrow, rødhåret amadina, rødhåret væverfink. Mere