Rockhopper Penguin

REKLAME Billedkilde

DetSouthern Rockhopper Penguineller bareRockhopper Penguin, er en art af pingvin, der er nært beslægtet med Makaroni pingvin . Rockhopper Penguins er en subantarktisk art, der opdrætter på kølige, sydlige lokaliteter som Macquarie Island, Falklandsøerne, Campbell Island, Tristan da Cunha og Antipoderne.

Rockhopper Penguins yngler i kolonier, fra havets overflade til klintoppe og undertiden inde i landet. De største kolonier på Falklandsøerne anslås at have over 3 millioner ynglende par.



Rockhopper Penguin Karakteristika



Rockhopper-pingvinen er den mindste gul-crested, sort-hvide pingvin, der når en længde på 55 centimeter og vejer 5 til 8 pund. Rockhopper Penguins har karakteristiske kamfjer på hovedet, lyse orange-røde næb og små blodrøde øjne. Mandlige og kvindelige Rockhopper-pingviner har meget ens udseende, selvom hanner er større.

Rockhopper-pingvinerne adskiller sig fra Makaronipingvin og andre medlemmer af den crested art efter deres mindre størrelse og de tynde, levende gule kvaster, der strækker sig langs siderne af panden, men ikke mødes mellem øjnene.



Toppen af ​​hovedet har spidsede sorte fjer. Som alle pingviner har Rockhopper Penguins et stort hoved, en kort, tyk hals, en strømlinet form, en kort, kileformet hale og stærke, stive, flipperlignende vinger. Til kamouflage fra rovdyr er deres underdele for det meste hvide, mens de øverste dele er blå-sorte. Rockhopper Penguin har skifergrå øvre dele og et lige, lysegult øjenbryn, der ender i lange gule fjer, der rager sidelæns bag et rødt øje.

Rockhopper Penguins er høje, støjende og feisty fugle. De er hurtige til at angribe enhver eller noget, der generer dem. Rockhopper Penguins får deres navn, fordi de hopper over klipper og sprækker på bredden, hvor de bor.

Rockhopper Penguin Diet

Rockhopper-pingvinen lever af krill, blæksprutte, blæksprutte, fisk, bløddyr, plankton, blæksprutte og krebsdyr.



blå øjne pitbull hvalp

Rockhopper Penguin Behavior

Rockhopper Penguin-kolonier er ofte relativt små sammenlignet med andre pingvinarter, men hvad de mangler i størrelse, kompenserer de for i støj. Hård konkurrence om redematerialer, parringspartnere og territorium bidrager alle til lydens kakofoni på disse steder. Ud over at vokalisere kommunikerer disse fugle ved hovedrystning, hoved og flipper, der vinker, bøjer, gestikulerer og præner.

Rockhopper Penguin Reproduktion

Rockhopper Penguins laver deres reder ved at skrabe et hul i jorden og beklæde det med tørrede græs. Der lægges normalt to æg. Ofte overlever kun en kylling. Det første æg er mindre og bliver ofte spist af rovdyr. Det andet æg er større, og kyllingen, der klækkes ud af dette æg, har en bedre chance for at overleve.

Den mandlige og kvindelige Rockhopper Penguin beskytter æggene og holder dem varme i 32 til 34 dage. De skiftes med hver at tage sig af æggene i 10 dage ad gangen. Når kyllingen klækkes, klager hanen og passer på kyllingen, mens kvinden fisker og bringer mad hjem. Når kyllingen er omkring 4 uger gammel, krammer de sig sammen med andre kyllinger. Disse store grupper kaldes 'vuggestuer'. Kyllingerne gør dette for varme og beskyttelse. Kyllingerne smelter og rejser til det åbne hav, når de er 65 til 72 dage gamle. Rockhopper Penguins har en gennemsnitlig levetid på 10 år.

Rockhopper Penguin Predators

Til søs spises Rockhopper-pingviner af blå hajer, leopardtæpper og pelssæler. På land spises æg og kyllinger af mange fugle, herunder skuas, petrels og tangmåger.

Rockhopper Penguin Conservation

Rockhopper-pingvins status er sårbar på grund af et fald på 24% i dens befolkning i de sidste tredive år.