Safran Finch

Hanen er lysegul med en orange krone, der adskiller den fra andre gule finker på kontinentet. Hunnerne er mere forvirrende, da de nogle gange kun kan være en kedelig version af hannen, men nogle underarter såsom S. f. pelzelni, er olivenbrune med tunge mørke striber.

Saffron Finch er klassificeret som mindst bekymret. Kvalificerer ikke til en kategori med større risiko. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.



Saffron Finch (Sicalis flaveola) er en tanager fra Sydamerika og er almindelig i både åbne og halvåbne områder i lavlandet uden for Amazonasbassinet. De har en bred distribution i Colombia, Venezuela (hvor det kaldes 'canario de tejado' eller 'tagkanariefugl'), Ecuador, Peru, Brasilien og Argentina. Tidligere blev det anbragt i Emberizidae, men det er tæt på seedeaterene. Hanen er lysegul med en orange krone, der adskiller den fra andre gule finker på kontinentet. Mere



Saffron Finch: Foder på jorden til frø, insekter og en række planter og vil også besøge baghavefoder. Eatily Seeds Vocalization Saffron Finch: Synger en behagelig men gentagne sang af sløret fløjter og kvitrer. Call er et metallisk 'kryds'. Lignende arter Safranfink: Ikke sandsynligt at blive forvekslet med andre arter. . Mere

Safran Finch Juvenile Saffron Finch - Gulgrønne overdele, undersiden er gul. Kronen er orange. Vinge- og halefjer er sorte med gule. Safran Finch. Hjem | Søg | Browser | Ekspert | Forum | Opbevar | Min Whatbird | Hjælp | Site Map 2002 - 2007 www.whatbird.com Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af dette websted må gengives uden skriftlig tilladelse fra Mitch Waite Group. Mere



Safranfinke: Indfødt i Sydamerika, og mens den kaldes en finke, er den faktisk i tanagerfamilien. Overdele er gulgrønne, underdele er gule. Kronen er orange. Vinge- og halefjer er sorte kantede i gule. Bill er grå på overkæb og elfenben på underkæbe. Hunnen er mere kedelig i farven og har en lysere underdel. Nogle kvinder ligner unge, olivenbrune med tunge mørke striber. Range og Habitat Saffron Finch: Introduceret til Hawaii i 1960'erne. Foretrækker lavland, der er åbent eller let skovklædt. Mere

Safran Finches Billederne og nedenstående information med tilladelse fra Mandy & Paul - Opdrætter af Kanariefugle og andre eksotiske fugle - Singing Wings Aviary - www.singing-wings-aviary.com (En fantastisk kilde til disse smukke små finker) Beskrivelse: Denne art har en lys gul krop med en orange krone. Bagsiden og vingerne er snoet med sort ekko på fjerene. Øjnene er mørke, benene grå-lyserøde, den øverste næb er grå-sort, mens den nederste næb er elfenbenfarvet. Mere

* Almindeligt navn: SAFFRON FINCH, PELZELN'S SAFFRON FINCH. * Underarter i oprindelsesland / oprindelsesområde: 4. Herunder - Sicalis flaveola pelzelni - som er den mest karakteristiske af de fire underarter. * Oprindelse / distribution: Toppen af ​​Sydamerika * Habitat i naturen: Let skovklædte områder og åbent græsarealer. Mere



En safranfink var en af ​​mange, der blev konfiskeret fra et hus i Ashland sidste weekend. En safranfink var en af ​​mange, der blev konfiskeret fra et hus i Ashland sidste weekend. (Matthew J. Lee / Globe Staff) Af Peter Schworm Globe Staff / 21. februar 2010 E-mail denne artikel til: Ugyldig e-mail-adresseFøj en personlig besked: (grænse på 80 tegn) Din e-mail: Ugyldig e-mail-adresse Afsendelse af din artikel Din artikel er sendt. Mere

jack russel chiwawa mix

Sicalis flaveola, også kendt som safranfink, er en sydamerikansk tanager, der beboer det nordlige Colombia, Peru, Ecuador, Venezuela, det nordøstlige Brasilien og det centrale Argentina. I naturen findes de i let skovklædte områder og åbent græsarealer. Den fugles energiske og territoriale karakter gør det til et dårligt valg for et indendørs bur, selvom det er et populært supplement til blandede voliere. Mere

Safranfinker yngler i fangenskab, men foretrækker fugle frem for bure. fuglebur billede af Photosani fra Fotolia.com Safranfinker yngler i fangenskab, men foretrækker fugle frem for bure. Både opførsel og fjerdragt kan hjælpe med at identificere forskellene mellem mandlige og kvindelige safranfinker. Teknisk, på trods af sit navn, er safranfinken ikke en finke, men en tanager. Mere

Saffron Finch Dette websted har et fremragende foto og kort. Kortet viser den geografiske region beboet af safranfink liv. Saffron Finch (Sicalis flaveola): Linket er til www.ArthurGrosset.com, der giver fremragende information om Safran Finch fra deres placering i lavlandet uden for Amazonasbassinet osv. Til beskrivelser af deres udseende. ' Canario da Terra - Safranfink - Sicalis Flaveola Slægt: Sicalis (safranfinker) Copyright 2001-2004 Finchworld Inc. Mere

Første gang jeg så et par safranfinker, bortset fra i bøger, var i fuglekomplekset af Mr. John Albert ved Yerrinbool i det sydlige højland sydvest for Sydney. Ved første øjekast ligner de en kanariefugl, meget det samme som mange af Siskin-arterne. De appellerede straks til mig, så søgningen efter et par startede. John havde ikke nogen på det tidspunkt, men han advarede mig om deres ry for at være aggressiv ?? så vær forsigtig. Mere

Saffron Finch (Sicalis flaveola) Kategori Billede Billede Bemærk Fuld noteFuld noteFuld noteFuld note (1 stemmer) Pris Tilgængelig Mere

Saffron Finch - Sicalis flaveola Sicale bouton-d'or = Sicale bouton-d'or Spurve og finke i de store søer - Øst Nordamerika Galleri: Jean-Michel Fenerole Orden: Passériformes Familie: Thraupidae Art: Safran Finch Køn: Mand Alder : Voksen Reference: jefe24136 Andre billeder Dato taget: 2006 Aug Geografiske data Mere

Ibis Sadelfisk Storke Safran Finch Salvie Thrasher Sand Martin Sandwich Sardinsk sanger Sarus Crane Savanna Hawk Savannah Sparrow Say's Phoebe Skalbrystet Munia Scarlet Finch Scarlet Ibis Scarlet Minivet Scarlet Tanager Scarlet-backed Flowerpecker Scarlet-chested Scarlet Bird Semipalmated Plover Semipalmated Sandpiper Seven-coloured Tanager Seychelles Sunbird Sharp-shinned Hawk Shikra Shining Honeycreeper Shore Plover Short-billed Black-Cockatoo Short-billed Minivet Short-eared Owl Short-tailed Albatross (Steller's Albatross) Short-toed Treecreeper Siberian Crane Siberian Crane Siberian Crane Sierra Madre Sparrow Silver Teal Sindh Sparrow Mere

Oprindelse: Saffron Finch stammer fra Sydamerika. Det beboer dele af det nordlige Colombia, Venezuela, Ecuador, Peru og det nordøstlige Brasilien til det centrale Argentina. Mutationer / underarter: Græsfink (Sicalis Luteola) - meget tæt i udseende, men mangler orange krone! Kost: En god Saffron Finch-diæt skal omfatte en blanding af hirse, kanariefrøfrø, vilde frø og grøn mad. Disse fugle er især glade for havregryn. Mere

Saffron Finch (Sicalis flaveola) Kona Village Resort, Hawaii Mere

Dette er en mandlig safranfink, Sicalis flaveola, en tanager fra Sydamerika, der er almindelig i både åbne og halvåbne områder i lavlandet uden for Amazonasbassinet. De har en bred distribution i Colombia, Ecuador, Peru, Brasilien og Argentina. Det er også udbredt i Venezuela, hvor det kaldes 'canario de tejado' eller 'tagkanariefugl'. Hanen er lysegul med en orange krone, mens kvinden er en sløvere version af hannen. Mere