Schalows Turaco

Billede af Schalows Turaco er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike .
Oprindelig kilde: John PuddephattPermission (Genbrug af denne fil) Dette billede, der oprindeligt blev sendt til Flickr.com, blev uploadet til Commons ved hjælp af Flickr-upload-bot den 6. juli 2009 (UTC) 21:35 af Snowmanradio (diskussion). På denne dato blev det licenseret under nedenstående licens. Denne fil er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic-licens. Du er fri: at dele - at kopiere, distribuere og overføre værket
Forfatter: John PuddephattPermission (Genbrug af denne fil) Dette billede, der oprindeligt blev sendt til Flickr.com, blev uploadet til Commons ved hjælp af Flickr-upload-bot den 6. juli 2009 (UTC) 21:35 af Snowmanradio (diskussion). På denne dato blev det licenseret under nedenstående licens. Denne fil er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic-licens. Du er fri: at dele - at kopiere, distribuere og overføre værket

Schalows Turaco er klassificeret som mindst bekymret. Kvalificerer ikke til en mere risikovillig kategori. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.



Schalow's Turaco (Tauraco schalowi) er en fugleart i Musophagidae-familien. Det findes i Angola, Botswana, Den Demokratiske Republik Congo, Kenya, Malawi, Namibia, Tanzania, Zambia og Zimbabwe. Referencer - * BirdLife International 2004. Tauraco schalowi. 2006 IUCNs røde liste over truede arter. Downloadet den 24. juli 2007. Mere

Schalows Turaco er omkring 41-44 cm fra næb til hale og vejer cirka 208-267 gram. Den hvide top er velegnet til øjeblikkelig artsidentifikation; med en længde på 80-120 mm er relativitet den længste af hele Turaco-familien. Inden for dets rækkevidde beboer Schalows Turaco mange skov- og skovtyper, fra 600 til 2500m. Det lever generelt af frugt. CITES II: Ikke globalt truet. Mere



puddel og australsk hyrde mix

Schalows Turaco Schalows Turaco (Tauraco schalowi) er en fugleart i familien Musophagidae. Speciering fra Green Turaco superarten er defineret ved vokale og kromosomale forskelle. Distribution: Denne frugtspisende turaco findes i Angola, Nord Botswana, Den Demokratiske Republik Congo, Sydvest Kenya, Malawi, Nordøst Namibia (Caprivi), Tanzania, Zambia, Sydøst Zaire og Nordøst Zimbabwe. Inden for dets rækkevidde beboer Schalows Turaco mange fugtige skov- og skovtyper, fra 600 til 2500m. Mere



Distribution af Schalows turaco i det sydlige Afrika, baseret på statistisk udjævning af optegnelserne fra det første SA Bird Atlas Project (Animal Demography Unit, University of Cape Town; udjævning af Birgit Erni og Francesca Little). Farver spænder fra mørkeblå (mest almindelige) til gule (mindst almindelige). Kontakt os, hvis du kan bidrage med oplysninger eller billeder for at forbedre denne side. Mere

great dane historie og fakta

* Schalows Turaco Et hovedbillede af en voksen fugl, der viser de lange kamfjer. Masai Mara National Reserve, Kenya (monotypiske arter) Steve Garvie 29. juli 2007 2 uger siden TILFØJET SIDSTE MÅNED 3 * Nærbillede af en opdræt voksen Chester Zoo, Cheshire, England, UK Jonathan Beilby 1. juli 2009 23 uger siden 3 * Schalow's Turaco En voksen fugl kigger ned fra baldakinen. Mere