Southern Short-tailed Shrew

REKLAME Billedkilde

DetSouthern Short-tailed Shrew(Blarina carolinensis) er et lille, gråt, korthalet pattedyr, hvorfra det tager sit navn. Deres samlede udseende er noget som en gnaver, men det er et medlem af ordenen Soricomorpha og bør ikke forveksles som et medlem af ordenen Rodentia.

Southern Short-tailed Shrew Karakteristika

Den sydlige korthalske er meget lig udseendet af den nordlige korthalske, bortset fra at den er mindre og måler ca. 3-5 inches lang og vejer ca. 8 gram. Den sydlige, korte tailed skruehale er altid mindre end halvdelen af ​​hovedet og kroppen. Deres farve er grå-sort, undertiden med en sølvfarvet eller brunlig rollebesætning. Den sydlige korthalske har en fremspringende snude og korte ydre ører, som næsten er skjult af sin bløde, tætte pels.



Southern Short-Tailed Shrews er godt tilpasset til grave. De har stærke, brede forben, der er lidt større end bagbenene. De graver ved hjælp af en kombination af deres forfødder, hoved og næse. I blød jord er de i stand til at grave sig ned med en hastighed på 30 centimeter i minuttet, hvilket er ret en bedrift i betragtning af deres lille størrelse.



Southern Short-tailed Shrew Habitat

De sydlige kortstjernede foretrukne levesteder inkluderer løvfældende eller nåletræskove, marker, græsarealer nær vand, saltmyrer og våde åbne områder. Tilstrækkelig dækning og mad synes at være vigtigere for at bestemme deres tilstedeværelse end typen jord eller vegetation.

Southern Short-Tailed Shrews Burrows besætter to forskellige zoneniveauer. Det ene niveau er adskillige centimeter under jorden eller nogle gange på jorden, det andet niveau noget dybere omkring 40-60 centimeter under overfladen. De to niveauer er forbundet med uregelmæssige intervaller. De fleste huller er lavet under træstammer og undertiden slutter sig til træstammen, som derefter bikages. Rådne skovklædte træstammer foretrækkes, da disse er lettere at arbejde med.



Southern Short-tailed Shrew Behavior and Diet

Southern Short-tailed Shrews har tendens til at være mere omgængelig end Northern Shrews . Burrows kan indeholde flere personer, der arbejder sammen og sjældent kæmper. Visse hanner og hunner forbliver tæt sammen i præ-avlsæsonen.

The Southern Short-tailed Shrew er aktiv dag og nat og hele året rundt. Deres hjemområde er 0,5-1,0 acre. Befolkningen er så høj som 25 pr. Acre, normalt færre. The Southern Short-tailed Shrew bygger sine egne tunneller i jorden eller sneen og bruger også andre dyrs. Landingsbaner bruges til opbevaring af mad. Deres rede er bygget af tørre blade, græs og hår med en diameter fra 6 - 8 tommer under træstammer, stubbe, klipper eller snavs.

Den sydlige korthårede spidsdug består af insekter, annelider, vegetabilsk stof, tusindben, arachnids, bløddyr, hvirveldyr og krebsdyr. Det har været kendt at opbevare snegle til vinteren. Spyt er giftigt og injiceres i tændernes sår. Det sydlige kortstjertede gift er stærk nok til at dræbe mus, men er ikke dødelig for mennesker.



Southern Short-tailed Shrew Reproduction

Forædlingssæsonen for den sydlige korte halespids varer fra februar til november, og hunnerne har 2 eller 3 kuld om året. Drægtighedsperioden varer fra 21 til 30 dage. Hvert kuld består af to til seks unge. De unge opdrættes i reder af græsser og blade, hvorved adgang opnås gennem en tunnel. Rederne for de unge er meget større end deres hvilende reder.

Southern Short-tailed Shrew Venom

Et interessant træk ved den sydlige kortstjernet skrue er det gift, der produceres af sub maxillary kirtler, som er til stede i spyt og kan introduceres i sår fremstillet af tænderne. Injektioner på 6 mg ekstrakt fremstillet af sub maxillary kirtel er stærke nok til at dræbe mus, men der er ringe sandsynlighed for, at giften har nogen alvorlig virkning på mennesket.

Southern Short-tailed Shrew Predators

Reproduktion af den sydlige kortstjernet skrue er potentielt høj, hvilket også gør deres rovdyrliste ret høj. Kendte rovdyr inkluderer mælkeslange, sort slange, rødhalehøge, rødskuldret høge, spurvehøg, bredvingehøg, løgleugle, kortørede ugle, spærreugle, hornugle, langørneugle, skrigugle, ræv , væsel og skunk. Der er sandsynligvis mange andre kunne føjes til listen.