Tamburine Dove

Dette er meget en art af tykke skovområder, herunder tætte haver og plantager af ricinusolie, kakao og gummi. Som sådan ses denne genert art normalt, når den skylles, mens den fodres på skovbunden, The Tambourine Dove bygger en skrøbelig pindestol lavt i en krat eller vinflok og lægger to cremefarvede æg. Begge køn inkuberer, skønt denne opgave hovedsagelig udføres af hunnen, og æggene klækkes om 13 dage med yderligere 13-14 dage til flyvende. Kyllingerne fodres med genoplivet mad.

Billede af Tambourine Dove er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike .
Oprindelig kilde: Alan Manson
Forfatter: Alan Manson

Tambourine Dove er klassificeret som mindst bekymret. Kvalificerer ikke til en kategori med større risiko. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.



Tambourine Dove (Turtur tympanistria) er en due, der er en udbredt bosiddende ynglefugl i skovområder og anden tyk vegetation i Afrika syd for Sahara-ørkenen. Dets rækkevidde strækker sig fra Senegal øst til Etiopien og Kenya og sydpå gennem det østlige Afrika til det sydøstlige Sydafrika, men det er fraværende i de tørre områder i det sydvestlige Afrika. Der er en befolkning på Comorerne. Mere



etage, The Tambourine Dove bygger en skrøbelig pindestol lavt i en krat eller vinflok og lægger to cremefarvede æg. Begge køn inkuberer, skønt denne opgave hovedsagelig udføres af hunnen, og æggene klækkes om 13 dage med yderligere 13-14 dage til flyvende. Kyllingerne fodres med genoplivet mad. Tambourine Dove er en lille fyldig due, typisk 22 cm lang. Hanen har et hvidt ansigt med en sort plet bag øjet, hvid underdel og en grå krone. Mere

Distribution af tamburindue i det sydlige Afrika, baseret på statistisk udjævning af optegnelserne fra det første SA Bird Atlas Project (Animal Demography Unit, University of Cape Town; udjævning af Birgit Erni og Francesca Little). Farver spænder fra mørkeblå (mest almindelige) til gule (mindst almindelige). Se her for den seneste distribution fra SABAP2. Mad Det spiser en række frugter, frø og hvirvelløse dyr, som regel foder på jorden. Mere



Tambourine Dove (latinsk navn Turtur tympanistria) er beskrevet i Roberts Birds of Southern Africa, 7. udgave. Denne fugl har et unikt Roberts-nummer på 359, og du finder en fuld beskrivelse af denne fugl på side 288, også et billede af Tambourine Dove på side 273. Tambourine Dove tilhører familien af ​​fugle klassificeret som columbidae. Mere