Hvid-fronted Plover

Voksne er 16-18 cm lange og er lysere end lignende arter. Avlsvoksen har mellembrune overdele med en hvid baghalskrave og en strålende hvid pande, der strækker sig tilbage i en iøjnefaldende kil mellem øjet og kronen. Der er en sort linje gennem øjet og en sort frontstang til kronen. Underdelen er hvid med en variabel creme eller buff vask til brystet. Der kan være rufous pletter på brystets sider. Regningen er sort og benene gulgrå.

Billedet af White-fronted Plover er licenseret under Creative Commons Attribution-Share Alike .
Oprindelig kilde: Charadrius_marginatus.jpg: MBoy68
Forfatter: Charadrius_marginatus.jpg: MBoy68



The White-fronted Plover er klassificeret som mindst bekymret. Kvalificerer ikke til en kategori med større risiko. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.

White-fronted Plover er en karakteristisk fugl fra afrotropiske strande, fra Liberia i det vestlige Afrika til Somalia i det østlige Afrika med en lille isoleret befolkning i Senegal. Det beboer også tropiske floder og søer med sandstrande. Kystpopulationerne ser ud til at være stillesiddende med lokale bevægelser i flodmundinger under vinterstorme. Fugle fra de indre sandfloder flytter til tilstødende kystlinjer, hovedsageligt mod øst, når floderne er i oversvømmelse. Mere



til hvidfrontplover og 42 & percnt; til Kittlitz's Plover. Hovedårsagen til redetab var oversvømmelse på det jævndøgns foråret tidevand. Selvom kyllinger ikke blev ringet, og skæbnen for enkeltpersoner ikke kunne bestemmes, var kyllingens overlevelse formodentlig meget lav, da der ikke blev set kyllinger, der var ældre end et par dage gamle. Mere



White-fronted Plover's avlsmiljø er sandstrande; æggene lægges direkte på sandet og kan begraves. De voksne tager vand til reden i deres brystfjer. Den føder sig aktivt med hurtige kørsler som en Sanderling, som regel jager synligt efter insekter, krebsdyr og orme. Dette er en gartnerisk art, der danner flokke, ofte med andre vadefugle. Opkaldet er klart, og der er en tukut alarmnote. Mere

Hvidfrontet pælerede med æg på stranden. Forfatterens kommentar Jeg scannede stranden efter at have set en kylling og ledte efter flere unge at fotografere, da jeg så denne rede med æg. 3Gennemsnit: 3 (2 stemmer) Din bedømmelse: Ingen Afstemning er kun for registrerede medlemmer. Log ind eller opret en ny konto. Mere

Hvidfrontet plover ved reden. Udbredelse og habitat endemisk til Afrika syd for Sahara, der forekommer pletvis fra Senegal til Somalia syd til det sydlige Afrika. Her er det en af ​​de mest almindelige fugle langs kysten, der også besætter Zimbabwe, det nordøstlige Sydafrika, pletter af Mozambique og det nordlige Botswana og Namibia (inklusive Caprivi Strip). Mere



Med henblik på vores fuglenyhedstjenester klassificeres White-fronted Plover som ikke-klassificerede: arter, der sandsynligvis ikke vises som vilde fugle i Storbritannien eller Irland (Bemærk, at sjældenhedsniveauer i øjeblikket anvendes nationalt og muligvis ikke afspejler lokale variationer i overflod. Mere

White-fronted Plover er lys sandgråbrun over og hvid nedenunder. Der er undertiden en lyserød-buff vask på brystet. Arten har en hvid pande, der strækker sig tilbage over øjet som et hvidt øjenbryn. Kronen er sort, og der er en kort sort linje gennem øjet. Der er en åbenbar hvid halv krave, der løber rundt om nakken. Den korte, stumpede næb er sort, og benene og fødderne er enten sorte eller grå. Mere

White-fronted Plover af Ian Fulton Fotograf: Ian Fulton Placering: Walvis Bay Dato taget: 19 / Oct / 2004 Upload den: 15 / Sep / 2009 Rating: ****** Fotograf: Ian Fulton White-fronted Plover af Ian Fulton Sted: Dato taget: 11 / okt / 2005 Upload den: 1 / sep / 2009 Bedømmelse: ****** White-fronted Plover af Ian Fulton Fotograf: Ian Fulton Sted: Mere



Hvidfronten (Charadrius marginatus) er en art af vadefugl, der findes i meget af Afrika syd for Sahara. Dens levested er stenede, sandede eller mudrede kyster og store indre floder og søer. Den voksne er 6,25 til 7 inches lang. Det er lysere end lignende arter. Avlsvoksen har mediumbrune overdele med en hvid baghalskrave og en strålende hvid pande, der strækker sig tilbage i en fremtrædende kil mellem øjet og kronen. Mere

White-fronted Plover (latinsk navn Charadrius marginatus) er beskrevet i Roberts Birds of Southern Africa, 7. udgave. Denne fugl har et unikt Roberts-nummer på 246, og du finder en fuld beskrivelse af denne fugl på side 403, også et billede af den hvide frontpige på side 384. Den hvide frontpæve tilhører familien af ​​fugle klassificeret som Charadriidae. Ifølge Percy FitzPatrick Institute of African Ornithology er White-fronted Plover også kendt under disse andre navne: White-fronted Sand Plover. Mere