Wilsons sanger

Wilsons sanger er en lille passerine, der strækker sig fra 10-12 centimeter i længden, med et vingefang på 14-17 centimeter og en masse på 5-10 gram. Den har en almindelig grønbrun ryg og gule undersider. Hanen har en lille sort hætte. Hannerne i den vestlige race W. s. chryseola er grønnere over og lysere end den østlige race.

Billede af Wilsons sanger er licenseret under Creative Commons Tilskrivning .
Oprindelig kilde: Wilsons sanger
Forfatter: Michael Woodruff fra Spokane, Washington, USA

Wilsons sanger er klassificeret som mindste bekymring. Kvalificerer ikke til en mere risikovillig kategori. Udbredte og rigelige taxaer er inkluderet i denne kategori.



Wilsons sanger, Wilsonia pusilla, er en lille ny verdenssanger. Den er primært grønlig over og gul nedenunder med afrundede vinger og en lang, slank hale. Hanen har en sort kronplaster, som er stærkt reduceret eller helt mangler hos kvinden. Det yngler ind over Canada og syd gennem det vestlige USA og vintre fra Mexico syd gennem meget af Mellemamerika. Det er en meget sjælden vagrant til Vesteuropa. Mere



En Wilsons sanger, der er klar til at tage et bad på El Polin Spring. Naturhistorie: Wilsons sanger lever primært af insekter, ligesom den orange-kronede sanger. Det dækker i de lave baldakinlag eller skove eller buske. Den reder i nærheden af ​​vand eller våde områder på jorden eller lidt over jorden, hvor den yngler fra slutningen af ​​april til august. Generel udbredelse: I Presidio kan denne art findes i kystnære kratningsområder, skovområder og omkring prydplanter. Mere

Wilsons sanger har et betydeligt stort rækkevidde, der når op til ca. 7,9 millioner kvadratkilometer. Denne fugl findes i hele Nordamerika og også i Bahamas, Belize, Bermuda, Caymanøerne, Colombia, Costa Rica, Cuba, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, Saint Pierre og Miquelon, Turks- og Caicosøerne. Mere



amerikansk indisk ulvehund

Wilsons sanger er let identificeret ved sin gule underside og sorte hætte. Mere

Wilsons sanger er en lille passerine, der spænder fra 10-12 centimeter (3,9-4,7 tommer) i længden, med et vingefang på 14-17 centimeter (5,5-6,7 tommer) og en masse på 5-10 gram (0,18-0,35 oz. ). Den har en almindelig grønbrun ryg og gule undersider. Hanen har en lille sort hætte. Hannerne i den vestlige race W. s. chryseola er grønnere over og lysere end den østlige race. Voice Dens sang er en række faldende toner. Opkaldet er en høj chif. Mere

Når man observerer Wilsons sanger i buske og træer, vipper de deres vinger og haler svarende til konger. Vi ser nogle gange dem fange flyvende insekter i luften. Mere



Wilson's Warblers yngler i våde, buskede områder i skovene. I Washington findes de oftest i små pauser i skoven, der har tæt, fugtigt, busket dække, især pil og al-krat. Disse områder kan være naturlige rydninger, vådområdekanter, lavineudskæringer, gennemskæringer eller strømkorridorer. Under migration og vinter bruger de lignende levesteder. Mere

Wilsons sanger er en farverig, udbredt, relativt kendt sanger af øde, eng og fugtige skovtykkelser. Dens kombinerede avls-, vandrings- og overvintringsområder dækker næsten hele det nordamerikanske kontinent. Det er blevet noget af et flagskibsart til bevarelse af neotropiske migranter og betragtes som en prioritet i flere bevaringsplaner på grund af udbredte befolkningsfald og trusler mod dets habitat. Mere

Wilsons sanger er meget sjælden om vinteren i Californien, men der er indsamlet prøver af både pileolata og chryseola i løbet af denne sæson (Dunn og Garrett 1997). LEDELSESSTATUS: Ingen særlig ledelsesstatus. HISTORISK OPDELING AF DISTRIBUTION AKTUELT OPDELING DISTRIBUTION ØKOLOGI GENNEMSNITLIG OMRÅDE STØRRELSE I egetræs-laurbær-habitat i Marin County, Stewart (1973), blev der fundet 24 territorier i gennemsnit 0,57 ha (1,3 ac) og mellem 0,2-1,3 ha (0,5-3,2 ac). Mere

Wilsons sanger - Wilsonia pusilla En lille, meget aktiv sanger af krat og skovkanter, Wilsons sanger er ofte lettere identificeret af fuglefugle på grund af deres vane med at foder ganske lavt i skovvegetation. De kan findes næsten overalt i det kontinentale USA under deres forårsmigration, men er generelt meget mere almindelige i Vesten end i Østen. De har tendens til at have mere og mere strålende fjerdragt, når du bevæger dig mod vest på kontinentet. Mere

Wilson's Warblers normalt foder inden for ti meter fra jorden, piler efter flyvende insekter eller svæver i luften for at samle insekter fra blade. De lever også undertiden på jorden og undersøger bladkuldet for bytte. Den lille Wilsons sanger er en energisk fugl, der ofte laver en cirkulær bevægelse med halen eller svinger den op og ned. Denne tamme og nysgerrige fugl vil normalt nærme sig i lyden af ​​fuglekikkers spionering. Mere

Swainsons trøst, Wilsons sanger, almindelig gulhals og Lincolns spurv UPS OG DOWNS af The Register-Guard (Eugene, OR) Agroforest-indstillingen af ​​en traditionelt styret kaffefarm kan godt give en mindre stressende ramme for magnolia og Wilsons sanger. skygge af Rice, Robert A. / Americas (engelsk udgave) Forårsblade beskytter vestlige tanagers; og orange-kronede, gule, gule-rumpede, MacGillivray og Wilsons sanger, mens bushtits og plettede towhees synger i børste og rufous kolibrier flyder i vilde blomster. Mere

Wilsons sanger 'Delvist på grund af sin usæsonlige dalliance, bliver dette lille gyldne fragment et af de mest iøjnefaldende af migranter ...' -Dawson Identifikation Disse er små sanger (3 3/4 '), der er gule nedenunder og oliven over. Hannerne har en særskilt sort hætte, der kan være spottet eller fraværende hos kvinder. Wilsons Warblers har lange mørke haler uden hvide eller gule pletter. Underart Af tre anerkendte underarter af Wilsons Warblers er der kun en, W. s. Mere